Index / wettelijk / Virginia loondienst arbeidswetten

Share This Post

wettelijk

Virginia loondienst arbeidswetten

Met uitzondering van de verplichte pauzes voor sommige minderjarigen, Virginia volgt de arbeidsmarkt richtlijnen van de federale Fair Labor Standards Act. Werknemers kunnen worden vrijgesteld van overwerk eisen indien zij voldoen aan bepaalde titel,

AdvertisementMet uitzondering van de verplichte pauzes voor sommige minderjarigen, Virginia volgt de arbeidsmarkt richtlijnen van de federale Fair Labor Standards Act. Werknemers kunnen worden vrijgesteld van overwerk eisen indien zij voldoen aan bepaalde titel, salaris en loon eisen. Werkgevers kunnen het loon van deze werknemers in loondienst niet dock behalve in zeer specifieke omstandigheden.

Virginia arbeidswetten

Virginia arbeidswetten geen werkgevers eisen dat werknemers met een betaalde vakantie of ziekteverlof te leveren. Echter, de toestand vereist dat werkgevers betalen overuren om nonexempt medewerkers en bieden regelmatig pauzes om een ​​aantal minderjarigen. Virginia uitstelt om de Fair Labor Standards Act eisen voor overwerk, waarvoor het mandaat dat een werknemer op het moment-en-een-half worden betaald voor elk gewerkt in meer dan 40 per week uur. Bovendien, Virginia vereist dat werknemers een 30 minuten lunchpauze en een 15 minuten pauze voor werknemers jonger dan 16 jaar die langer dan 5 uur werken een verschuiving.

overwerk Vrijstelling

Loondienst, vrijgestelde medewerkers in Virginia worden niet gedekt door regelgeving met betrekking tot overwerk wetten. Virginia uitstelt weer naar de Fair Labor Standards Act, die vrijstellingen biedt vijf typen medewerkers: managers, bestuurders, professionals, buiten verkopers, landarbeiders en de computer professional. Professionals onder andere creatieve professionals zoals kunstenaars of muzikanten. De categorie omvat ook geleerd professionals zoals advocaten, accountants, wetenschappers, architecten en artsen. Lesgeven professionals, waaronder K-12 leraren en professoren, eveneens vrijgesteld kunnen zijn.

Eisen Vrijgesteld zijn

Alleen maar omdat de titel van een werknemer valt in een bepaalde categorie, betekent niet dat hij automatisch vrijgesteld. Vrijgestelde werknemers moeten worden betaald ten minste $ 455 per week. Zij moeten ook worden betaald een salaris in plaats van te worden gecompenseerd op uurbasis. Het salaris moet vooraf worden bepaald, vastgesteld op basis van de hoeveelheid werk verricht niet onderhevig aan schommelingen. Dat betekent dat een vrijgestelde, loondienst professioneel moet worden betaald dezelfde wekelijkse salaris of hij werkt 20 uur of 60 uur in een bepaalde week.

Docking loondienst Pay

Als algemene regel geldt, kan een werkgever loon van een werknemer in loondienst is niet dock. Zolang de werknemer doet wat werk, zelfs tien minuten waard, hij moet worden betaald voor die dag. Echter, er zijn een paar scenario's waarin de Fair Labor Standards Act kan een Virginia werkgever om loon te verminderen. Indien de werknemer geen werk voor een hele week heeft verricht of afwezig is voor een hele dag voor een andere dan de ziekte of ongeval reden kan zijn werkgever zijn loon dock. Een werkgever kan ook pay dok als een straf voor het overtreden van belangrijke regels werk of het plegen van veiligheid overtredingen.

Share This Post