Index / Gezondheid / viral vestibulitis

Share This Post

Gezondheid

viral vestibulitis

Virale vestibulitis, vaak aangeduid als vertigo, kan worden veroorzaakt door een virale of bacteriële infectie van het binnenoor of door hoofdtrauma die schade toebrengt aan het weefsel van het binnenoor. De aandoening kan worden verlicht door medica

AdvertisementVirale vestibulitis, vaak aangeduid als vertigo, kan worden veroorzaakt door een virale of bacteriële infectie van het binnenoor of door hoofdtrauma die schade toebrengt aan het weefsel van het binnenoor. De aandoening kan worden verlicht door medicatie, maar er zijn ook oefeningen die lijken op de duizeligheid, misselijkheid zoemen en geassocieerd met het syndroom verkorten. Indien het incident van duizeligheid is plotselinge en van korte duur, maar meestal wist op zijn eigen. Als het doorgaat, moet u een arts raadplegen.

Inner Ear Infecties

Vocht dat zich ophoopt in het binnenoor veroorzaakt ontsteking die kunnen leiden tot pijn, duizeligheid en gehoorverlies. Een eenvoudig proces kan worden gedaan in het kantoor van een arts om te zien of het probleem is virale of bacteriële. Aanblazen wordt in het binnenoor via een geblazen bollen aangesloten op een otoscoop, en als de binnenste trommelvlies niet beweegt in reactie worden antibiotica geïndiceerd. Als de druk van een virus door een koude, zijn antibiotica niet aangegeven. In dat geval zal een decongestivum helpen. Met de toevoeging van over-the-counter medicatie die pijn en zwelling vermindert, wordt het binnenoor infectieveroorzakende de virale vestibulitis snel verminderd.

otitis Interna

Otitis interna is een infectie van het binnenoor die vaak wordt veroorzaakt door een virale ontsteking. Symptomen zijn pijn, koorts, duizeligheid en het gevoel van een verstopt oor. Systemische virale infecties als deze worden behandeld met antibiotica. Corticosteroïden ook de zwelling te behandelen, waardoor het weefsel krimpen en de infectie weglopen.

rhinitis

Een andere oorzaak van virale vestibulitis is rhinitis. Op een of ander moment, de meeste mensen last van gezwollen sinus weefsels die benauwdheid veroorzaken, maar als de problemen aanhouden uitgeschakeld, zal de infectie weg naar de oren. Bij virale rhinitis, antibiotica niet doeltreffend, en antihistaminica zijn vaak effectief. Als de chronische rhinitis wordt, artsen onderzoeken onderliggende microorganismen te bepalen of er een bacteriële oorzaak.

andere oorzaken

Labyrinthitis en vestibulaire neuritis verwijzen naar een ontsteking van de achtste hersenzenuw en kan worden veroorzaakt door virale, en minder vaak bacteriële interferentie. Klierkoorts of mazelen kan de nervus vestibulocochlearis irriteren. Deze virale infecties zich plotseling, met symptomen van misselijkheid en duizeligheid aan het begin van de ziekte. Artsen kunnen een antivirale medicatie, zoals acyclovir of amoxicilline als er een innerlijke oorontsteking. Andere medicatie die effectief lijkt onder meer difenhydramine, lorezepam, diazepam en promethazine hydrocholoride. Zelfs valium helpt verlichten enkele van de symptomen.

andere Behandelingen

Er zijn twee oefeningen die lijken te vestibulitis helpen. Voor een oefening, zitten op de rand van een bed en snel terug te vallen. Draai het hoofd scherp in de richting van de getroffen oor, en leun achterover snel. Hoewel deze tijdelijke duizeligheid veroorzaken, lijkt de symptomen enigszins verlichten. Herhaal dit proces een paar keer.

Een andere oefening die de sensaties van vestibulitis onderbreekt ligt op je rug op een bed, met je hoofd over de rand hangen. Rol je hoofd snel van links naar rechts. Flip naar je maag en rol het hoofd weer. Hef het hoofd omhoog en naar links en dan naar rechts. Herhaal beide sequenties oefening om de symptomen te onderbreken.

Share This Post