Index / Huis / Verzorging van porseleinen tegel Floor

Share This Post

Huis

Verzorging van porseleinen tegel Floor

Porseleinen tegel is een van de meest dure en kwetsbare soorten vloeren die in uw huis geïnstalleerd kan worden. Hoewel het elegant als je eerst hebt geïnstalleerd, als u niet de juiste zorg van het porselein te nemen kan kijken, kan de tegel chip, b

AdvertisementPorseleinen tegel is een van de meest dure en kwetsbare soorten vloeren die in uw huis geïnstalleerd kan worden. Hoewel het elegant als je eerst hebt geïnstalleerd, als u niet de juiste zorg van het porselein te nemen kan kijken, kan de tegel chip, beits of breken. Gelukkig, het onderhoud van uw porseleinen tegel is niet zo moeilijk. Volg gewoon een paar praktische stappen gedurende de levensduur van uw vloer.

vegen

Hard oppervlak vloeren hebben de neiging om stof en deeltjes zich ophopen heel gemakkelijk, zo vaak vegen is een must voor het houden van uw porseleinen tegel. Idealiter moet u dagelijks vegen uw porseleinen tegelvloer. Niet alleen zal dit helpen om uw tegel op zoek helder en nieuw, maar vegen zal ook voorkomen dat grote deeltjes uit het worden vermalen tot de specie, en mogelijk de vorming van haarscheurtjes.

het dweilen

Nadat u alle van de kleine deeltjes en stof hebben geveegd van uw porseleinen tegel, verwijder eventuele plakkerige of vloeibare vlekken met een mop. Als er geen zware vlekken op uw vloer gewoon dweilen de vloer met water, omdat dit overbodig vlekken zal verwijderen en pick-up van alle vuil. Echter, als u een matige tot zware vlekken, meng een deel bleekmiddel met tien delen water en spuit het op de vloer voorafgaand aan het dweilen. Speciale porseleinen tegel schoonmakers bestaan, maar ze zijn echt niet nodig, als gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen zal de klus te klaren net zo goed. Zodra u uw stofzuiger keuze op het porselein vloer hebben gespoten, voorzichtig lopen de mop over de tegel op te halen vlekken en het reinigen van de vloer. Mop op een wekelijkse basis.

Sealing

Seal uw porseleinen tegelvloer ongeveer een keer per jaar aan de voeg tegen vlekken te beschermen en versterken van de algehele kwaliteit van de tegel. Gebruik een speciale kit, die u kunt kopen bij een supermarkt of bouwmarkt. Zorg ervoor dat de tegel is grondig schoongemaakt, dan verspreid de kit gelijkmatig over de tegel. Wacht enkele uren tot het droog is. Eenmaal klaar, zal uw porselein tegel zien er erg glanzend, en je krijgt een beschermende barrière op grout de tegel opmerken.

Share This Post