Index / Careers & Work / Verzoening Accountant Job Description

Share This Post

Careers & Work

Verzoening Accountant Job Description

Bank verzoening is een periodieke procedure die het mogelijk maakt een bedrijf om banktegoeden in evenwicht te brengen met de bedragen die in de boekhouding grootboeken. Een verzoening accountant zou een boekhoudkundig medewerker of een senior accoun

AdvertisementBank verzoening is een periodieke procedure die het mogelijk maakt een bedrijf om banktegoeden in evenwicht te brengen met de bedragen die in de boekhouding grootboeken. Een verzoening accountant zou een boekhoudkundig medewerker of een senior accounting specialist zijn, afhankelijk van de grootte en baan bedrijf verantwoordelijkheden. Deze specialist heeft meestal een geassocieerde deelneming of een bachelor's degree in business, finance en accounting, maar kon ook on-the-job training te ontvangen.

verantwoordelijkheden

Een verzoening accountant zorgt ervoor dat contante bedragen in een onderneming boekhoudkundige grootboeken eens met banktegoeden. Een verzoening specialist zorgt er ook voor dat de richtlijnen en het beleid rond contant processen adequaat en effectief zijn, en dat een dergelijk beleid te voorkomen significante fouten in kassaldo berekening. Een effectieve procedure rechtsmiddelen problemen in contanten verzoeningen behoren. Een adequate procedure geeft een gedetailleerde lijst met instructies dat werknemers die betrokken zijn bij transacties in contanten --- zoals salarisadministratie of treasury medewerkers --- moeten volgen. Een accountant ook een overzicht van een onderneming bankrekeningen, controleert saldi tegen grootboek bedragen en controleert of deze bedragen komen overeen met jaarrekeningposten --- zoals een actief, een verplichting, inkomsten of een last. Een typische rekening verzoening vindt plaats op einde van de maand als een boekhoudkundige specialist ontvangt van een bedrijf bankafschriften. De deskundige bevestigt elke bank punt met een boeking in het grootboek en vervolgens onderzoekt items die niet overeenkomen.

Onderwijs / Training

Een verzoening accountant houdt meestal een geassocieerde deelneming of een bachelor's degree in accounting, audit of bedrijf. Deze specialist kan ook een high school diploma en ontvang on-the-job training.

Salaris

Een verzoening accountant inkomen afhankelijk zijn van de kwalificaties, de verantwoordelijkheden en de industrie. Het Amerikaanse Labor Department gegevens blijkt dat de gemiddelde lonen van de boekhouders en boekhoudkundige hotelpersoneel waren $ 32.510 in 2008, met de top 10 procent meer verdienen dan $ 49.260 en de onderste 10 procent minder verdienen dan $ 20.950. Ervaren verzoening professionals met meer verantwoordelijkheden meer verdienen dan de meeste accountants. Volgens het Bureau of Labor Statistics, de gemiddelde lonen van verzoening accountants waren $ 59.430 in 2008, met de onderste 10 procent minder verdienen dan $ 36.720, en de top 10 procent meer verdienen dan $ 102.380.

Carrièreontwikkeling

Een verzoening accountant met een tweejarige hbo-opleiding die wil doorstromen naar hogere functies kan streven naar een bachelor of een master's degree --- in de boekhouding, fiscaliteit, audit of finance --- of een Certified Public Accountant (CPA) licentie.

Werk Uren / Locatie

Een verzoening accountant werkt op de normale kantooruren 08:00-17:00 maar kan blijven laat aan het werk bij einde van de maand of kwartaal-end om te helpen bij de maandelijkse dicht procedures of inkomstenbelasting aanmeldingen. Deze specialist leeft meestal in een grootstedelijk gebied of in de buitenwijken.

Share This Post