Index / Persoonlijke financiën / Verzekeringsbedrijf Levensverwachting Tafels

Share This Post

Persoonlijke financiën

Verzekeringsbedrijf Levensverwachting Tafels

Wat je betaalt voor levensverzekeringen is direct gerelateerd aan uw levensverwachting. Verzekering actuarissen - statistici die berekenen verzekeringsrisico's - samen te stellen gedetailleerde levensverwachting tabellen met behulp van sterftecijfers

AdvertisementWat je betaalt voor levensverzekeringen is direct gerelateerd aan uw levensverwachting. Verzekering actuarissen - statistici die berekenen verzekeringsrisico's - samen te stellen gedetailleerde levensverwachting tabellen met behulp van sterftecijfers voor de verschillende bevolkingsgroepen. Actuarissen dan bepalen voor elke groep de verzekering tarieven die de gewenste door de verzekeraar de winst te produceren. Hoe actuarissen komen tot hun conclusies is een onderwerp van zorg geweest, en sommige bevolkingsgroepen hebben de eerlijkheid van het tarief bepalen ondervraagd. Sinds 2009 zijn alle Amerikaanse verzekeraars verplicht om een ​​gestandaardiseerde sterftecijfer tafel uitgegeven en regelmatig bijgewerkt door de National Association of Insurance Commissioners gebruiken.

De NAIC Model Rule

De National Association of Insurance Commissioners Model Regel beschrijft sterftetabellen dat de Amerikaanse verzekeraars moet gebruiken bij het bepalen van de meeste levensverzekeringen tarieven. Dit document beschrijft de verwachte sterfte van alle Amerikaanse bevolkingsgroepen. Het heeft aparte tabellen voor mannen en vrouwen en rekening houdt met de verbetering van sterfte in de tijd van de Amerikaanse bevolkingsgroepen. Als je ouder wordt, je levensverwachting afneemt, wat betekent dat je de kosten van het verwerven van levensverzekeringen stijgt elk jaar. Maar omdat op de lange termijn Amerikaanse sterftecijfers te verbeteren, uw stijgingspercentage daalt elk jaar.

Levensverwachting Table Details

Terwijl de levensverwachting tafels, met inbegrip van de NAIC Model Rule, tonen een verhoogd risico op sterfte met toenemende leeftijd, niet iedereen op een bepaalde leeftijd krijgt dezelfde premie offerte. Vrouwen, bijvoorbeeld, langer leven dan mannen. De premie voor een 60-jarige vrouw zal lager zijn dan die voor een man van dezelfde leeftijd. Verzekeringsmaatschappijen mogen ook rekening houden met andere ervaren risico's: Als je familiegeschiedenis wijst op een verhoogd risico op kanker, bijvoorbeeld, zal de levensverwachting tabellen geven aan dat u een verhoogd sterfterisico vertegenwoordigen, en je zal waarschijnlijk meer betalen voor uw verzekering dan een overigens soortgelijke persoon van wie de familie geschiedenis geeft geen dergelijk risico. Andere risicofactoren zijn ook opgenomen in de levensverwachting tabellen: Belangrijke onder hen zijn uw socio-economische status, of je hebt een geschiedenis van het roken, overgewicht of drugsmisbruik en vele reeds bestaande gezondheidsproblemen.

Andere risicofactoren

Gevaarlijke banen en lifestyle keuzes worden verhoogd risico factoren die door de levensverwachting tafels in aanmerking worden genomen. Een miljoen dollar beleid ten aanzien van een olie-rig werknemer, bijvoorbeeld, wordt geschat op ongeveer $ 5000 per jaar meer dan één voor een witte-boorden-werknemer van dezelfde leeftijd en geslacht. Het vliegen van een vliegtuig, auto racen en andere sporten dat de levensverwachting tabellen vast te stellen in vertegenwoordigen verhoogd sterfterisico's ook leiden tot hogere premies. Door stilzwijgende overeenkomst, maar de meeste verzekeringsmaatschappijen niet tabellen aangeeft verhoogde sterftecijfers voor brandweerlieden en de politie.

Verboden Risicofactoren

Terwijl de verzekeraars toegestaan ​​om meer voor een levensverzekering te laden wanneer de aanvrager keuzes vertegenwoordigen groter sterfterisico, worden ze bij wet verboden om meer risico's in verband met ras of andere inherente eigenschappen op te laden. De levensverwachting tafels voor duikers, bijvoorbeeld aangeven verhoogd risico, en daarom citeren verzekeraars hogere premies voor degenen die duiken na te streven als een hobby. Maar verzekeraars zijn niet langer toegestaan ​​om te citeren Afro-Amerikanen hogere premies op basis van ras, ook al is de levensverwachting tabellen blijkt dat er een vervolg hoger sterfterisico. Ontevreden over rassendiscriminatie in levensverzekeringen tarieven, in feite, was een van de factoren die hebben geleid tot de oprichting van nationale sterfte normen.

Share This Post