Index / Cars / Verzegeld Vermogen Piston Specificaties

Share This Post

Cars

Verzegeld Vermogen Piston Specificaties

Sealed macht zuigers, vervaardigd door Federal-Mogul, is een upgrade van de fabriek voorraad zuigers. De aluminium legering voor de zuigers zijn ze sterker dan standaard zuigers en kunnen ernstige gebruik in een krachtige motor te weerstaan. Duizende

AdvertisementSealed macht zuigers, vervaardigd door Federal-Mogul, is een upgrade van de fabriek voorraad zuigers. De aluminium legering voor de zuigers zijn ze sterker dan standaard zuigers en kunnen ernstige gebruik in een krachtige motor te weerstaan. Duizenden verschillende zuigers vervaardigd. De distributeurs van deze zuigers zorgen voor veel technische gegevens voor het grote publiek. Vanwege deze grote verscheidenheid moet de motorontwerper welke zuigers de meest efficiƫnte te gebruiken.

Chrysler

Verschillende zuigers zijn vervaardigd voor Chrysler motoren variƫrend in grootte van 273 tot 440 de motor. Voor elke grootte van de motor, verschillende configuraties beschikbaar zijn. De configuraties omvatten voorraad en verveeld-out maten, verschillende compressie-ratio's en verschillende zuiger-top designs. Bijvoorbeeld, Chrysler 318 voorraad en verveeld-out maten worden gemaakt, zoals 0,030 inch oversized. Zuigers zijn voor 7-1 tot 9-1 compressie.

Chevrolet Small Block

Voor 1991-2002 Chevy small block motoren (met inbegrip van de generatie I en II motoren en LT motoren), Federal-Mogul produceert zuiger nummer ZH345ACP. Deze zuiger is vier centimeter in diameter; het is gefreesd klep opluchting grooves. De zuiger pols pin is een press-fit design met een 0,928-inch diameter. De zuiger heeft drie zuigerveren. De bovenste twee ringen hebben een dikte van 5/64 inch; de onderste ring een dikte van 3/16 inch.

doorwaadbare plaats

Federal-Mogul maakt Z273AP30 voor Ford motoren. Deze zuiger heeft een diameter van 4,030 inch. Het als gefreesde klep opluchting grooves. De zuigerpen is perspassing, met een diameter van 0,912 inch. Zuigerveer aantal en dikten gelijk aan de ZH345ACP.

Toyota V-6

De Toyota V-6 motor lijn heeft een set van Federal-Mogul Gesloten Macht zuigers ook. Deze zuigers hebben een diameter van 3,701 inch, een schotelvormige kopvlak met een diepte van 0,222 inch en gefreesde groeven relief valve. De zuigerpen is perspassing, met een diameter van 0,866 inch. De bovenste twee zuigerringen een dikte van 1,5 mm; de derde ring een dikte van 4 mm.

Share This Post