Index / Tuin / verwelkte Daffodil

Share This Post

Tuin

verwelkte Daffodil

Gezonde narcis bloemen (Narcissus spp.) Staan meestal de zon als ze langer voor een maximale fotosynthese samen hun bladeren te rekken. Bloeiende in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 9, deze eeuwigdurende b

AdvertisementGezonde narcis bloemen (Narcissus spp.) Staan meestal de zon als ze langer voor een maximale fotosynthese samen hun bladeren te rekken. Bloeiende in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 9, deze eeuwigdurende bollen weerstaan ​​koele bodem temperaturen tijdens de herfst en winter voor een vroege voorjaar bloeien. Als uw narcissen een verwelkte verschijning, maar ze kunnen worden benadrukt door milieuproblemen of gewoon het invoeren van kiemrust.

watering

Sterke narcis bloeit gemakkelijk verwelken als hun lampen niet een voldoende hoeveelheid water te ontvangen. In tegenstelling tot hun zomer en herfst ruststadia perioden, bollen moeten constant vochtige grond omstandigheden tijdens de bloei - de bloem maakt gebruik van de voedingsstoffen en vocht opgeslagen in de bol. Als de lamp water verliest aan de groeiende bladeren en bloesem, het heeft om het water te vullen, of bloemen beginnen te verwelken. Wel moet uw grond goed gedraineerde blijven. Drassige bodem draagt ​​bij aan gloeilamp rot en bloei mislukking. strooi er voorzichtig water over de bodem regelmatig om te voorkomen dat het bevochtigen van de bladeren en verdichten van de bodem.

Ongedierte

Trips en bladluizen gebruiken gespecialiseerde monddelen in de narcis bladeren en bloemen te snijden voor de toegang tot de interne sap. Hoewel slechts een paar van deze plagen te doen vrijwel geen kwaad, een grote populatie veroorzaakt wijdverspreide verwelken en mogelijk afsterving. Pesticiden of strategische lieveheersbeestje populaties doorgaans controle over deze plagen. Onder de grond, bol mijten aanvallen van de lamp zelf. Ze eten door de lamp, waardoor verwelkte narcissen. Omdat ze vaak wonen in de bol als ze het materiaal verbruiken, graaf je bollen na bloesems afsterving en dompel ze in 120 graden Fahrenheit water om jezelf te bevrijden van de plaag.

winterslaap

Uw verwelkt narcissen mogelijk als reactie op natuurlijke bulb cycli. Na de bloei, de narcis gebruikt langzaam voedingsstoffen middelen van de lamp. De flowerhead en gebladerte langzaam afsterven - ze zijn het invoeren van kiemrust. Hoewel de lelijke, moet u toestaan ​​dat de planten te verwelken in een papierachtige textuur met een gele tint. Dit afsterving tijd het toelaat de lamp zoveel fotosynthese energie te ontvangen mogelijk te maken voor bloesems volgend seizoen. U kunt graven de bollen na 2 maanden van afsterving of hen in staat stellen om te verblijven in de grond tot volgend jaar.

Mold Behandeling

Om narcis verwelking en schimmel volgend seizoen te voorkomen, deadhead uw bloemen als ze beginnen te kiemrust te voeren. Natuurlijke schimmel verschijnt op de narcis hoofden als ze verval en kan de lamp infiltreren komt, waardoor het verwelken kwesties voor de groei volgend jaar. Verwijder de bloem te zaaien te voorkomen. Sterke narcissen groeien van een voedselrijke lamp. Het produceren van zaden verbruikt energie van de lamp, wat bijdraagt ​​aan een slechte toekomstige bloem groei.

Share This Post