Index / Cars / Verwachte levensduur batterij van de Honda Civic Hybrid

Share This Post

Cars

Verwachte levensduur batterij van de Honda Civic Hybrid

De Honda Civic Hybrid is een personenauto die draait op twee bronnen van de macht - een vier-cilinder, interne verbrandingsmotor, benzinemotor en een elektromotor. Net als andere hybride auto's, is de Civic Hybrid is ontworpen met het doel van het be

Advertisement

De Honda Civic Hybrid is een personenauto die draait op twee bronnen van de macht - een vier-cilinder, interne verbrandingsmotor, benzinemotor en een elektromotor. Net als andere hybride auto's, is de Civic Hybrid is ontworpen met het doel van het bezuinigen op brandstof en milieuvriendelijk.

Geschiedenis

Honda begon de ontwikkeling van haar hybride auto in 1990. Zijn huidige Civic Hybrid modellen rekenen op Integrated Motor Assist (IMA) technologie, wat betekent dat de benzinemotor wordt bijgestaan ​​door een elektromotor. Een recente innovatie in de Honda Civic Hybrid is dat de elektromotor kan draaien op zijn eigen bij lage snelheden.

Kenmerken

De elektromotor in de Honda Civic Hybrid assisteert de benzinemotor bij het accelereren, zodat er minder brandstof wordt verbruikt. Wanneer de remmen en de auto vertraagt ​​tot stilstand, de vier cilinders en de motor zowel uitgeschakeld en de opgeslagen energie wordt opgeslagen in de accu van de auto. De batterij wordt ook opgeladen door de elektromotor als de batterij niet in gebruik is.

Batterijduur

De batterij in de Honda Civic Hybrid, met name in auto's geproduceerd sinds 2006, onder de garantie van de fabrikant voor maximaal acht jaar. Echter, is de batterij ontworpen voor het laatst voor de levensduur van de auto.

Share This Post