Index / Huis / Vervangen Bad verwarmingselementen en de boiler werkt nog steeds niet

Share This Post

Huis

Vervangen Bad verwarmingselementen en de boiler werkt nog steeds niet

Misschien is de meest voorkomende probleem in verband met elektrische boilers heeft betrekking op de verwarmingselementen. Aangenomen dat beide elementen zijn vervangen, een hardnekkig probleem waarschijnlijk worden teruggevoerd op een elektrische vo

Advertisement

Misschien is de meest voorkomende probleem in verband met elektrische boilers heeft betrekking op de verwarmingselementen. Aangenomen dat beide elementen zijn vervangen, een hardnekkig probleem waarschijnlijk worden teruggevoerd op een elektrische voeding probleem of de thermostaat. Wanneer de elementen zijn vervangen, moet de thermostaat worden gereset. Als het resetten van de thermostaat niet het probleem op te lossen, de thermostaat is het meest waarschijnlijk defect.

Controle van de elektrische voeding

Het is gebruikelijk om te vergeten om de voeding herstellen nadat de elementen zijn vervangen, en dit is zeer gemakkelijk te behandelen. Zorg ervoor dat de verwarming elektrische netsnoer is aangesloten op een werkend stopcontact. Controleer ook de juiste stroomonderbreker binnen het breaker box. Houd er rekening mee dat het enige tijd zal duren voor de verwarming om warm water te produceren.

Het resetten van de thermostaat

Net als bij de verwarmingselementen wordt de thermostaat achter het toegangspaneel aan de zijkant van de tank. Schakel de stroom naar de kachel uit voordat u het paneel. De thermostaat zal waarschijnlijk worden verborgen achter de isolatie dus trek de isolatie opzij om toegang te krijgen. Merk op dat de thermostaat heeft een rode knop op zijn gezicht. Druk op de rode knop om de thermostaat te resetten. Dit is ook een goed moment om de temperatuur van het water instelling te controleren. Zoek de temperatuur stelschroef op de thermostaat en draai de schroef aan tussen de 120 en 125 graden Fahrenheit.

Het verwijderen van de thermostaat

Schakel de stroom uit voordat het aanraken van een van de thermostaat draden. Als een veiligheidsmaatregel, bevestigen dat de kachel niet stroom krijgt door op de thermostaat met een circuit tester aanraken van de bovenste twee schroeven. Om te voorkomen dat verwarring de plaatsing van elke draad, wikkel elk met plakband en noteer de positie van de draad met betrekking tot de thermostaat op de band. Merk op dat elke draad is bevestigd aan de thermostaat met een enkele schroef. Draai de bevestigingsschroeven en trek de draden af ​​van de thermostaat, til de thermostaat uit de bevestigingsklemmen.

Het installeren van de thermostaat

Snap de nieuwe thermostaat op zijn plaats binnen de bevestigingsklemmen voor het bevestigen van de thermostaat draden. Het zal waarschijnlijk nodig zijn om elke bevestigingsschroef los te maken om genoeg ruimte voor de kabels aan te sluiten om de schroeven te staan. Plaats elke draad tegen zijn borgschroef en zorg niet te mengen tot de positie van de draden, draai de bevestigingsschroeven over de draden. Druk op de rode knop om de thermostaat te resetten en zet de temperatuur tussen de 120 en 125 graden. vouw voorzichtig de isolatie over de thermostaat dan is de toegang paneel opnieuw installeren en het herstel van de macht.

Share This Post