Index / Huis / Versterking van het dak Rafters

Share This Post

Huis

Versterking van het dak Rafters

Sinds dak spanten kunnen meestal alleen toegankelijk via de zolder en andere gebieden die huiseigenaren niet geneigd zijn om frequent, kunnen problemen in verband met spanten vaak onopgemerkt blijven, totdat ze al aanzienlijke structurele schade hebb

Advertisement

Sinds dak spanten kunnen meestal alleen toegankelijk via de zolder en andere gebieden die huiseigenaren niet geneigd zijn om frequent, kunnen problemen in verband met spanten vaak onopgemerkt blijven, totdat ze al aanzienlijke structurele schade hebben veroorzaakt. Versterking uw spanten is een effectieve preventieve middelen ter voorkoming dit soort problemen.

Wat je nodig hebt

  • 2x4 hout

    Hurricane bandjes

    Hamer

    nagels, verzinkt

Installeer diagonaal kruis-bracing tussen de gevel truss en de vierde truss. Home bouw specialisten soms noemen dit "X-ing van de A" - de steun spanten in het midden van het dak zijn de A-vorm, en de diagonaal kruis-bracing vormt een X-vorm bij een juiste installatie.

Voeg horizontale truss schoren. Dit voorkomt wat wel "domino-effect", waarbij dakspanten elkaar schuiven onder de kracht van extreme wind genoemd. Afhankelijk van de hoogte van uw dak te installeren 3 of 4 horizontale schoren afstand 8-10 voeten uit elkaar.

Installeer orkaan bandjes op het dak tot muur en vloer-tot-vloer aansluitingen. Dak problemen vaak optreden als gevolg van een huis een continue belasting pad heeft; met andere woorden, één of meer aansluitpunten zwakker dan de anderen en breken onder de druk van zware sneeuw, hoge winden of andere stressoren. Met behulp van deze wapening methoden kunnen een continue belasting pad door ervoor te zorgen dat elk aansluitpunt in de woning is in staat om stress te verspreiden zonder dat ze beschadigd te creëren.

Share This Post