Index / Eten drinken / Verschillende stijlen van Sandwich Decoration

Share This Post

Eten drinken

Verschillende stijlen van Sandwich Decoration

Als u het hosten van een verjaardagsfeestje, receptie of andere speciale gebeurtenis met een beperkt budget, serveren gekleed-up sandwiches als hoofdgerechten, snacks en hapjes. Tover een fundamentele witte boterham met creatieve accenten, interessan

AdvertisementAls u het hosten van een verjaardagsfeestje, receptie of andere speciale gebeurtenis met een beperkt budget, serveren gekleed-up sandwiches als hoofdgerechten, snacks en hapjes. Tover een fundamentele witte boterham met creatieve accenten, interessante vormen en kleurrijke toppings. Bieden de decoratieve broodjes op sierlijke zilver of goud trays als een elegante presentatie.

welgevormde Sandwiches

Transformeer saai ham en kaas of tonijnsalade sandwiches in smakelijke hapjes met behulp van de cookie cutters. Maak de sandwiches met behulp van zachte witte of tarwe brood en leg ze op een vlakke ondergrond, zoals een snijplank of bord. Druk grote cookie cutters in de sandwiches om grillige vormen, zoals harten, sterren, vis, bloemen of kerstbomen te creëren. Maak een sandwich vormen vakantie of verjaardag thema's, zoals schelpen of zeester op een strand thema bash, of konijnen en eieren voor de Pasen partij weerspiegelen. Presenteer de welgevormde broodjes op een decoratieve lade of een elegante taart staan.

Fancy Finger Eten

Als u het hosten van een charmante theekransje of zomertuin soiree, zweep decoratieve sandwiches zo luxe fingerfood opties. Gasten kunnen knabbelen op de mini-sandwiches onder het genot van warme thee of ijs koude limonade. Maak delicate Pinwheel-vormige sandwiches met behulp crustless stukken van wit of bruin brood en romige beleg zoals ham, tonijn of ei salade. Voor een vleugje whimsy, gesneden komkommer en roomkaas of pimiento verspreiding sandwiches in driehoekige of vierkante hapklare stukken. Voor een artistieke uitstraling, maken elegant sandwiches met behulp van een stuk van witte en een stuk van tarwebrood. Serveer de finger sandwiches op sierlijke-bloemen gevormde porseleinen borden of bakken.

Geïnspireerd Sandwich Creations

Draai sandwiches in geïnspireerde decor stukken met behulp van voedsel en een paar ambachtelijke artikelen. Speels ingericht broodjes zijn ideaal voor het serveren tijdens verjaardagsfeestjes voor kinderen. Met behulp van groenten op een creatieve manier zal stimuleren kinderen om gezond te eten. Maak kindvriendelijke sandwiches, zoals gegrilde kaas, en verbeter ze met het gezicht ontwerpen. Slip tandenstokers door middel van olijven en plak ze in het brood als ogen, een stukje augurk als een neus en een lint van ketchup als een lachend gezicht. Als een gezonder alternatief, maakt groenten en kaas sandwiches en gebruik gehalveerde kerstomaatjes als ogen, een stukje wortel als neus en een rode peper plak als een mond. Strooi gesneden sla bovenaan de sandwiches op haar lijken.

Share This Post