Index / Sport en fitness / Verschillende soorten van Finch Vogels

Share This Post

Sport en fitness

Verschillende soorten van Finch Vogels

Van de 145 soorten die wereldwijd bestaan ​​vinken, 16 komen in Noord-Amerika, meldt de "National Audubon Society Field Guide to Birds." De vogels hebben vaak felgekleurde veren, vooral de mannetjes van de soort, en hun rekeningen zijn conisch,

AdvertisementVan de 145 soorten die wereldwijd bestaan ​​vinken, 16 komen in Noord-Amerika, meldt de "National Audubon Society Field Guide to Birds." De vogels hebben vaak felgekleurde veren, vooral de mannetjes van de soort, en hun rekeningen zijn conisch, een functie die helpt hen op te pikken zaden. De verschillende soorten vinken zijn frequente gast bij vogelvoeders binnen hun bereik.

Kleinere Distelvink

De mindere distelvink is een vink van het Amerikaanse Zuidwesten, de uitgaven zomers in staten zoals Colorado, Utah en Nevada, en overwintering in Mexico. De mindere puttertje is niet zo helder in kleur van de Amerikaanse distelvink, met de mannetjes hebben groenachtige rug in delen van hun assortiment en al-zwarte veren op de rug in anderen. De mannetjes hebben het handelsmerk briljante gele van hun neven, maar alleen op hun buik. De mindere distelvink hunkert de zaden van paardebloemen, het voeden van de onrijpe degenen om haar kuikens.

Grijskruinbergvink

De grijskruinbergvink is een vogel van "extreme habitats", aldus de Cornell Lab van de ornithologie terrein. Dit vink leeft in heel Alaska en een groot deel van noordwesten Canada, wonende in alpiene gebieden met toegang tot gletsjers en sneeuwvelden. De grijskruinbergvink zal eten de zaden het vindt op de grond bij warm weer en dan kam de sneeuwvelden waar ze wonen voor bugs er geblazen door de wind. De vogels migreren zuiden naar staten als Idaho en Wyoming voor de winter, waar ze zich voeden met zaden en graag toegang vogelvoeders.

Cassin Finch

De Cassin vink is een soort van het Westen, met de vogel een gemeenschappelijk gezicht door de Rockies en in de Pacific Northwest. De Cassin vink is middelgroot en de mannetjes hebben een roze hoofd en borst, terwijl de vrouwtjes zijn bruin met strepen. De Cassin vink houdt in dennen en sparren om te leven. De vogel overleeft op insecten, vruchten, bessen en zaden. De Cassin vink kan de nummers van andere vogels imiteren.

Barmsijs

Een van de meest noordelijke vinken is de gemeenschappelijke redpoll, een vogel die leeft op de toendra en in de boreale bossen in het noorden van Canada in de lente en de zomer. De redpoll komt zuidwaarts in de herfst om de winter door te brengen, maar niet zo ver naar het zuiden als staten zoals North Carolina en Oklahoma. De redpoll zal scheuren in de gedroogde stengels van bloemen en dan vliegen naar de grond om de zaden te eten. De redpoll is een gemakkelijke vogel te benaderen als het foerageert op de grond voor voedsel, die helaas soms maakt roofdieren om in te sluiten en te grijpen voordat het weg kan vliegen.

Share This Post