Index / Eten drinken / Verschillende soorten Liquor Licenties

Share This Post

Eten drinken

Verschillende soorten Liquor Licenties

Het hebben van een drankvergunning nodig is om alcoholische dranken te verkopen in uw vestiging. De aard van de sterke drank licenties kan men kopen variëren, afhankelijk van het type evenement dat u hosting, het bedrijfsleven loopt u, en hoe lang u

Advertisement

Het hebben van een drankvergunning nodig is om alcoholische dranken te verkopen in uw vestiging. De aard van de sterke drank licenties kan men kopen variëren, afhankelijk van het type evenement dat u hosting, het bedrijfsleven loopt u, en hoe lang u uw licentie te houden. De regels voor elk type drankvergunning varieert, dus je moet contact opnemen met het Department of Revenue, die zal ervoor zorgen dat u een aanvraag voor de juiste licentie voor uw bedrijf of evenement.

Wie kunt kopen een drankvergunning

Om te kwalificeren voor een drankvergunning van elk type, moet het individu ten minste eenentwintig jaar oud. U moet vergunning van een verkoper, die wordt uitgegeven door het Department of Revenue hebben. In sommige staten, zoals Wyoming, moet de aanvrager hebben gewoond in de staat gedurende ten minste negentig dagen. Sommige training over verantwoord alcoholgebruik kan worden verlangd, maar zijn varieert per staat.

Retail drankvergunning

Een retail drankvergunning staat bekend als een klasse A-licentie. Deze licentie maakt het bedrijf eigenaar te verkopen niet alleen alcoholische of mout dranken, maar ook wijn. De aard van de retail-bedrijven die deze licentie vereist zijn supermarkt of convenience stores. De vergoedingen voor deze licentie variëren van $ 300 tot $ 1.500.

Special Events drankvergunning

Er zijn vergunningen die u in staat om te gebruiken voor speciale evenementen, zoals een eerlijke, horecavergunning, openbare bijeenkomst, of een vakantie sociaal. Wordt ontworpen voor een bepaald tijdsbestek, net vierentwintig uur of een weekend, afhankelijk van de lengte van de gebeurtenis. Deze vergunning kan overal kosten van $ 10 tot $ 100.

Bar and Grill drankvergunning

Een bar en grill vergunning nodig voor elk type van vestiging die een bar of een lounge heeft. Dit staat bekend als een klasse C drankvergunning. U wordt toegestaan ​​om alcohol te verkopen aan iedereen die de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie in die stad en staat, die zitten in de bar, restaurant en lounge van het etablissement. Een licentie voor een bar en grill kunt u overal kosten van $ 1500, helemaal tot $ 10 500. De kosten van de bar en grill licentie is afhankelijk van de locatie van het bedrijf en de aard van de inkomsten die zij vervaardigt of wordt verwacht dat maken.

Regulations Of All drankvergunning

Het maakt niet uit wat voor soort drankvergunning u koopt, zullen ze allemaal dezelfde soorten regels. Bijvoorbeeld, elke licentie zal detail als drank kunnen worden verkocht, waar ze drank kunnen worden verkocht, als drank moeten worden verkocht in containers of geopend, hoeveel drank verkocht kan worden, en wie de drank kan worden verkocht aan. Als voorwaarden en regels van de drankvergunning niet worden opgevolgd, kan uw licentie worden geschorst of weggenomen, en afhankelijk van de aard van de overtreding, je zou kunnen worden door de lokale rechtbank in uw jurisdictie geciteerd.

Share This Post