Index / Huis / Verschillende manieren om een ​​Single Curtain Panel Hang

Share This Post

Huis

Verschillende manieren om een ​​Single Curtain Panel Hang

Minder is soms beter als het gaat om venster dressings. Een klein of smal venster in een badkamer of een kamer van het kind kan alleen maar een gordijn paneel om het venster te geven een afgewerkte look. Een venster met een enkel paneel slaapkamer zo

Advertisement

Minder is soms beter als het gaat om venster dressings. Een klein of smal venster in een badkamer of een kamer van het kind kan alleen maar een gordijn paneel om het venster te geven een afgewerkte look. Een venster met een enkel paneel slaapkamer zorgt voor een simplistisch, romantische decor. Gordijnen worden vaak verkocht met twee panelen in het pakket; met behulp van een pakket twee ramen te kleden, zult u zich uitstrekt decoreren dollars. Het grote kijken ramen niet nodig om de bank te breken.

Wat je nodig hebt

  • paardenstaart scrunchie

    Koffiekop haak

    Rolmaat

    2 rechte spelden

    1/2-inch breed lint

scrunchie Tieback

Steek de stang door het gordijn zak en monteer de stang om het gordijn haken. Verzamel het gordijn gelijkmatig over de staaf en laat het paneel te hangen.

Trek het gordijn opzij zonder de verdeling van het gordijn op de stang.

Slip een paardenstaart Chouchou rond de onderkant van het gordijn en trek het aan de gewenste hoogte. Vastzetmogelijkheden algemeen in het midden van het paneel of iets lager. Gebruik uw eigen persoonlijke voorkeur voor de hoogte van de Chouchou.

Schroef een koffiekop haak in de muur 1 inch van het raamkozijn en haak de Chouchou op het. Schik de plooien van het gordijn paneel, zodat het gordijnen netjes in de Chouchou.

Herhaal deze procedure als er een ander venster in de nabijheid. Echter, plaats de haak aan de andere kant van het venster en omgekeerde richting van het paneel.

Ribbon Ties

Steek de stang door het gordijn zak en monteer de stang om het gordijn haken. Verzamel het gordijn gelijkmatig over de staaf en laat het paneel te hangen.

Meet de lengte van het paneel en snijd twee stukken 1/2 inch breed lint om die meting.

Meet 8 inch van beide uiteinden van de gordijnroede en plaats een pin op elk uiteinde tijdelijk markeren de locatie.

Hang de linten op de staaf bij het merken, het plaatsen van de halve lint voor het gordijn en de andere helft achter het gordijn. Stel de linten totdat de voor- en achterkant van elke band gelijk zijn.

Bind de voor- en achterkant van elke band en trek de band tot het paneel halverwege wordt opgewekt het raam.

Bind elk lint in een boog en regelen de plooien van het paneel tot ze een nette accordeon plooi te maken.

Hints

Een paardenstaart scrunchie wordt verzameld stof die een elastische band bedekt en wordt gebruikt om een ​​paardenstaart te wikkelen.

De afstand van het lint banden kan worden aangepast aan de venstergrootte aan te passen.

Share This Post