Index / Cars / Verschillen tussen Spring Remmen & Luchtremmen

Share This Post

Cars

Verschillen tussen Spring Remmen & Luchtremmen

Lucht remmen en veerremmen in groter voertuig gewoonlijk een vrachtwagen of bus, soms achter hetzelfde wiel en maken gebruik van dezelfde as. Echter, men gebruikt voor parkeren en een voor vertragen. Air Brakes Luchtremmen worden doorgaans gebruikt v

AdvertisementLucht remmen en veerremmen in groter voertuig gewoonlijk een vrachtwagen of bus, soms achter hetzelfde wiel en maken gebruik van dezelfde as. Echter, men gebruikt voor parkeren en een voor vertragen.

Air Brakes

Luchtremmen worden doorgaans gebruikt voor routine-vertraging van een zwaar voertuig. Ze werken bijna identiek aan een auto remmen, met uitzondering van een luchtcompressor, gerund door de motor wordt gebruikt in plaats van de remvloeistof om druk uit te oefenen op de remtrommels. De lucht wordt gepompt in een luchtkamer in de rem dat de remwerking veroorzaakt. In grote vrachtwagens, het menselijk been gewoon niet genoeg kracht om de remwerking te houden, zodat de luchtdruk in plaats daarvan wordt gebruikt.

veerremmen

Veerremmen in een groot voertuig wordt gebruikt om de vrachtwagen te parkeren, net als een parkeerrem in een auto. Dit type rem maakt gebruik van veren om de rem te vergrendelen. De bestuurder regelt de veerremmen, die in hun plaats worden gehouden met de luchtdruk, door het vrijgeven van de luchtdruk om hen in staat stellen om deel te nemen. Verkeerd geïnstalleerd of afgesteld voorjaar remmen niet goed werken, of helemaal niet. Veerremmen worden ook gebruikt als noodrem.

Veerremmen als noodrem

De veerremmen optreedt als noodrem bij luchtdruk falen. De veren in het voorjaar rem vergadering worden teruggenomen door de luchtdruk gehouden. Als een lek in de luchtleiding of volledige luchtdruk optreedt, de veren grijpen de remmen. Elk verlies van de luchtdruk betekent een verlies van luchtremmen.

Share This Post