Index / Kunst en Vermaak / Verschil tussen Romantic Suspense & Romantisch Thriller

Share This Post

Kunst en Vermaak

Verschil tussen Romantic Suspense & Romantisch Thriller

De romantische suspense en romantische thriller genres hebben veel gemeen. In beide gevallen, een romance ontwikkelt tegen een achtergrond van mysterie, gevaar en intrige - en de twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Echter, als contrast, het

AdvertisementDe romantische suspense en romantische thriller genres hebben veel gemeen. In beide gevallen, een romance ontwikkelt tegen een achtergrond van mysterie, gevaar en intrige - en de twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Echter, als contrast, het verschil tussen de genres is een van de scope: De plot van een romantische thriller is direct gerelateerd aan de betrokken personages, terwijl in romantische thrillers, zijn de personages gevangen in grotere schaal intriges.

Romantic Suspense Plots

In een romantische thriller, de spanning komt van gevaar of intriges die direct gerelateerd is aan de protagonist of de andere centrale karakters. De hoofdpersoon kan hebben om een ​​conflict te confronteren uit haar verleden, of een gevaarlijke kracht kan specifiek op zoek haar uit.

Bijvoorbeeld: "Fatal Attraction" is een romantische suspense film - de spanning ontstaat wanneer meesteres van de hoofdpersoon begint hem te stalken. Een romantische suspense roman "Snapped," door Laura Griffin. De held en heldin ontmoeten elkaar in de nasleep van een sluipschutter aanval in een kleine stad, en het perceel bestaat uit het opsporen van de moordenaar.

Romantisch Thriller Plots

De romantische thriller verschilt van romantische suspense qua omvang het gevaar waartegen de romantiek ontwikkelt groter is dan de betrokken tekens Zij kunnen worden gevangen in de wereldwijde intriges -.. Veel romantische thrillers zijn spion romans - of ontmoet tijdens een ramp.

"Titanic" is een voorbeeld van een romantische thriller film. De romance tussen de twee hoofdpersonen ontwikkelt, en wordt uitgedaagd door de grotere geval van de Titanic zinken. Sandra Brown's roman "Lethal" toont ook de vorm van de romantische thriller. De heldin ontmoet haar love interest, een verdachte moordenaar, toen hij breekt in haar huis, op zoek naar bewijs om zijn naam te zuiveren na wordt omlijst door een samenzwering van mensenhandelaren.

Share This Post