Index / Bedrijf / Verschil tussen Property & Casualty Insurance

Share This Post

Bedrijf

Verschil tussen Property & Casualty Insurance

Onder de paraplu van schadeverzekeringen ligt een categorie genaamd woning ongevallenverzekeringen. Verkocht door rechtstreeks door verzekeringsmaatschappijen, of door middel van agenten en makelaars, eigendom ongevallenverzekeringen biedt twee lijne

Advertisement

Onder de paraplu van schadeverzekeringen ligt een categorie genaamd woning ongevallenverzekeringen. Verkocht door rechtstreeks door verzekeringsmaatschappijen, of door middel van agenten en makelaars, eigendom ongevallenverzekeringen biedt twee lijnen van de dekking - persoonlijk en commercieel - om items, zoals auto's, zakelijke apparatuur, trouw en juridische kosten te verzekeren. De "eigendom" en "ongeval" gebieden te brengen verschillende dekkingen onder dit beleid.

Eigendom

Het pand gedeelte beschermt een bedrijf of persoon, door het bedekken van de kosten die het gevolg zijn van het verlies van of schade aan verschillende vormen van eigendom. Dit kan onder meer onroerend goed dat als beschadigd of vernietigd, zou het inkomen van de ondernemer beïnvloeden. Als bijvoorbeeld computerstoringen een bedrijf eigenaar, de kosten van de reparatie of vervanging wordt gedekt.

ongeval

Het slachtoffer deel van deze verzekering beschermt een persoon of een bedrijf van de wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit de schade die een persoon veroorzaakt aan eigendommen van iemand anders; verlies van eigendommen van iemand anders of letsel aan anderen. Zo kan een bezoeker van een home-based business zichzelf verwonden door uitglijden op de trap in het huis en ongevallenverzekeringen zal de verzekeringnemer te beschermen in het geval van een rechtszaak.

Thuiskantoor

Een persoon met een home-based business zou willen overwegen het toevoegen van eigendom ongevallenverzekeringen een huiseigenaar beleid omdat er vaak weinig dekking van het beleid van een standaard huiseigenaar voor de bedrijfsvoering in een huis. Volgens de Insurance Center of Central Florida, kan de dekking slechts tot $ 2500 onder het beleid een typische huiseigenaar. Als een incident met een klant of een brand zou plaatsvinden in het huis, zou de exploitant ontvangt alleen een beetje geld om de kosten in vergelijking met de waarde van de schade.

Markt

De kosten van de woning ongevallenverzekeringen wordt bepaald door de marktomstandigheden. Een zachte markt betekent dat er concurrentie, en de prijzen zijn over het algemeen lager. In het begin van 2011 werd voorspeld dat de markt zacht zou zijn voor het jaar omdat er minder vorderingen werden gemaakt, waardoor de concurrentie voor klanten toeneemt. Wanneer het aantal claims toeneemt, de concurrentie voor zaken afneemt, waardoor een harde markt en een verhoging van de premies.

Share This Post