Index / tech / Verschil tussen Gmail en Google-accounts

Share This Post

tech

Verschil tussen Gmail en Google-accounts

Van Google's ongeveer 45 producten en diensten en alle namen en lingo die meegaan met hen, kan het moeilijk zijn om ze recht te houden. Bijvoorbeeld, hoeveel kan snel het verschil tussen Google Chat, Google Talk en Google Voice vertellen? En zonder h

AdvertisementVan Google's ongeveer 45 producten en diensten en alle namen en lingo die meegaan met hen, kan het moeilijk zijn om ze recht te houden. Bijvoorbeeld, hoeveel kan snel het verschil tussen Google Chat, Google Talk en Google Voice vertellen? En zonder het te weten de details, het onderscheid tussen een Google en Gmail-account kan verwarrend zijn - maar er is een duidelijk verschil.

Achtergrond

Als je een Gmail-account, heb je een Google-account. Gmail is Google's gratis webmail dienst waarvoor uw Gmail-account adres ([email protected]) meestal verdubbelt als uw Google-account. Toch is een Gmail-webmailaccount is slechts een stukje van wat een algemene Google-account biedt, waarin persoonlijke rekening toegang tot alle diensten van Google, zoals YouTube, Google Drive en Google Voice omvat. Op hetzelfde moment, hoewel, terwijl het openen van een Gmail-account automatisch krijgt u een Google-account, met een Google-account betekent niet noodzakelijk dat u een Gmail-account.

Alternatief

U kunt een Google-account te openen zonder het openen van een Gmail-account. In dit geval, in plaats van het verstrekken van een handvat om te worden gecombineerd met een Gmail-domein, zou je een niet-Gmail-adres dat u momenteel gebruikt te voeren. Echter, terwijl de sign-up pagina voor een algehele Google account kunt u een Gmail-account te omzeilen en het gebruik van een niet-Gmail-adres, andere Google-sign-up pagina's - zoals voor het maken van een Google + sociaal netwerk houden - niet geef je deze optie. Dit betekent niet dat, hoewel, dat je een Google + -profiel kan niet zonder een Gmail-account - je kunt.

registreren

U kunt een Google-account op een van Google's product pagina's te maken, en vanaf dat moment zou je dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om in te loggen op een van hen, of het nu YouTube, Gmail of anderszins. Maar als je wilt voorkomen dat er een Gmail-account, gaat u naar de algemene Google-account pagina voor het maken en klik op de "Ik geef de voorkeur aan mijn huidige e-mailadres gebruiken" om verder te gaan met het invoeren van andere persoonlijke informatie. waaronder Google + - - Dit geeft je een persoonlijke rekening voor alle gratis diensten van Google te geven, maar zonder Gmail.

upgrading

Er is een manier om te upgraden naar een betaalde versie van Google of Gmail-account, via Google Apps. Deze suite van tools geeft u dezelfde producten en diensten die je kunt krijgen voor gratis, alleen geoptimaliseerd voor het bedrijfsleven, het onderwijs of de overheid professionals die samenwerken met andere collega's. U betaalt een maandelijks bedrag per gebruiker voor deze service, die ook wordt geleverd met meer online opslagruimte dan een gratis Google-account geeft - 30 GB in plaats van 15GB, sinds mei 2013. En met Google Apps kunt u ook afzien van een "@gmail. com "e-mail adres, als je een e-mailadres gehost door een e-mail domein dat u eigenaar.

Share This Post