Index / Huis / Verschil tussen Ducted & Non Geleide Installatie voor magnetrons

Share This Post

Huis

Verschil tussen Ducted & Non Geleide Installatie voor magnetrons

Leidingen voor microgolven voldoet aan alle dezelfde regels en logica als leidingen voor wasemkappen; is het misschien makkelijker om de relevantie van advies voor wasemkappen aangeboden als ze zichtbaar extraheren voelbaar geuren, rook, vuur en verw

AdvertisementLeidingen voor microgolven voldoet aan alle dezelfde regels en logica als leidingen voor wasemkappen; is het misschien makkelijker om de relevantie van advies voor wasemkappen aangeboden als ze zichtbaar extraheren voelbaar geuren, rook, vuur en verwarmde gassen zoals stoom te visualiseren. Ducted en niet-geleide installaties hebben zowel hun voor- en nadelen; in huishoudelijke toepassingen de beslissing om al dan niet Kanaalaansluiting meestal wordt overgelaten aan de verhuurder.

Non-Ducted Magnetron Installatie

Een niet-geleide microgolf installatie, ook wel "kanaal vrij" betekent eenvoudig de machine op een werkblad of plat overeenkomstig klaring en ondersteuning instructies van de fabrikant. De kleine ingebouwde ventilator ingebouwd in de machine zelf wordt ingeroepen om gassen ontsnappen uit het inwendige van de machine in zijn omgeving. Zolang ruimte rondom de machine voldoende is, mag de magnetron niet en kruisbesmetting van geuren oververhitting van het ene gerecht naar het andere mag niet plaatsvinden. Hoewel dit scenario is veruit de meest voorkomende, voornamelijk door zowel eenvoudige installatie en gemakkelijke verwijdering, heeft het een grote tekortkoming: alle kokende bijproducten worden direct afgevoerd in de ruimte waar de magnetron ligt.

Geleide Microwave Installatie

Magnetron leidingen is bedoeld om het kookgedeelte van de bijproducten van gebruik duidelijk; geuren, rook, deeltjes vet en vocht zijn alle doorgesluisd naar de buitenkant van het gebouw en afgeblazen. Een geleide installatie is enorm beter in het huis of commerciële keuken te beschermen tegen vervuiling, vet build-up en indringende geuren. In commerciële toepassingen kan de kracht van de extractie ook helpen om de verspreiding van brand bemiddelen als de magnetron vangt uitstappen. Echter, de installatie is veel complexer en duurder dan alleen het instellen van de machine op een plank en steek hem in.

De kanalen moeten worden geleid door het gebouw naar een veilige locatie exterieur; gemeenten bijna altijd te gelasten, indien leidingen kunnen ventileren voor commerciële activiteiten. Ducting mag nooit vent in besloten ruimten, zoals garages of loft vides, want een volgende opeenhoping van gecondenseerde deeltjes vet waarschijnlijk brandbaar zijn. Een elektrische voeding moet beschikbaar zijn voor de buis om een ​​afzuigkap waar apparaat worden gemaakt; warme lucht opstand kan niet worden ingeroepen om met succes voorkomen dat de magnetron, moet dus geforceerde lucht worden gebruikt.

Air Verplaatsen van apparaten in Ducting

Twee types van de lucht bewegende toestellen zijn algemeen beschikbaar voor luchtkanalen. Een roterende bladen ventilator, de traditionele ventilator gezien in de meeste ventilatie en koeling toepassingen, is relatief goedkoop om te kopen en te bedienen. Een tonvormige centrifugaalventilator is effectiever en stiller in gebruik, maar ook duurder. Variabele snelheidsregeling apparaten, vergelijkbaar met dimmers voor de lichten, zijn beschikbaar voor beide soorten lucht mover te controleren.

De waargenomen luidheid van het operationele apparaat wordt gemeten in sones; hoe luider het geluid van de ventilator, hoe hoger de sone rating zal worden op de verpakking. De hoeveelheid lucht de inrichting kan bewegen in een minuut wordt gemeten in kubieke voet per minuut, CFM algemeen afgekort.

Andere overwegingen voor een Ducted System

Voor meer complexe commerciële installaties, kan warmte sensoren worden gebruikt om de snelheid van de ventilator automatisch verhogen - of een alarm bedienen - indien afgenomen stroom of verhoogde warmte wordt gedetecteerd. De lucht uit de kamer na het passeren van de magnetron moet worden vervangen; Dit is de juiste "make-up lucht" genoemd. Een kamer met een getunnelde installatie moet voldoende naar binnen ventilatie om de make-up lucht te bieden hebben.

Share This Post