Index / Huis / Verkleuring van White Pool Plastic

Share This Post

Huis

Verkleuring van White Pool Plastic

Wanneer delen van het zwembad begint te gekleurd of verkleuren, is het meest merkbaar op de witte gebieden. Het is misschien niet veel voor witte plastic, zoals inname en jet covers, lampen en ladder ankers om te beginnen te verkleuren. Hoewel dit og

AdvertisementWanneer delen van het zwembad begint te gekleurd of verkleuren, is het meest merkbaar op de witte gebieden. Het is misschien niet veel voor witte plastic, zoals inname en jet covers, lampen en ladder ankers om te beginnen te verkleuren. Hoewel dit ogenschijnlijk 's nachts kan gebeuren, als u stappen ondernemen meteen kunt u voorkomen dat de verkleuring van steeds permanent.

Culprits

Een aantal mineralen en organismen aanwezig in het zwembad water kan verkleuren op wit plastic veroorzaken. Algen kunnen hechten aan het oppervlak van de kunststof als vermenigvuldigt. Verkleuringen die groenachtig van kleur zijn, zijn vaak algen, hoewel minder voorkomende vormen van algen ook plastic roze, geel of zelfs zwart kan draaien. Mineralen die in overmaat aanwezig zijn witte plastic kan draaien verschillende kleuren. Een hoog ijzergehalte zal vaak leiden tot roodbruin, roestig kijken verkleuringen, terwijl de koper kan resulteren in plastic dat blauw, rood of zwart wordt. Enkele mineralen gebruikelijk in bronwater, zoals mangaan, kunnen plastic roze of rood.

Oorzaken

Wanneer de chemische samenstelling in het zwembad is onevenwichtig of andere manier, kan verkleuring optreden. Gewoonlijk chemicaliën zoals chloor en broom houdt de mineralen en organismen die verkleuring onder controle, maar wanneer ze beginnen te vermenigvuldigen, een van de eerste plaatsen die tekenen van verkleuring zal tonen is wit plastic. Algen kunnen gemakkelijk groeien ongecontroleerd in een onjuist evenwichtige zwembad, en het kan worden ingevoerd door iets eenvoudigs als de regen of wind. Mineralen zoals mangaan kunnen worden geïntroduceerd in bronwater, terwijl andere mineralen, zoals ijzer en koper kan worden opgepikt door water als het door oude leidingen voordat het wordt ingevoerd naar het zwembad. Koper kunnen opbouwen ten gevolge van de toevoeging van bepaalde chemicaliën, zoals algicide.

schoonmaak

Test het zwembad voor gehalte aan mineralen, alsmede voor chemisch evenwicht. chemicaliën toe te voegen als nodig is om het niveau van het zwembad tot het aanvaardbare bereik voor pH en ontsmettingsmiddelen zoals chloor te brengen. oxiderende stoffen of sequestreermiddelen toe te voegen aan alle soorten minerale inhoud die hoog genoeg kan zijn om het veroorzaken van vlekken op kunststof armaturen verlagen. Zodra het evenwicht terug naar het zwembad moet de verkleuring beginnen te verdwijnen. Om het proces te versnellen, scrub de plastic met een zware borstel om te helpen los te maken wat deposito's veroorzaken de vlekken.

het voorkomen

Test het zwembad elke paar dagen te waarborgen evenwicht wordt gehandhaafd; pools gezuiverd met broom zal vaker moeten worden getest, omdat levels sneller dan met chloor zal schommelen. Shock het zwembad als dat nodig is, op basis van gebruik, om de opbouw van gebruikte chemicaliën te verwijderen. Als het water testen hoog gehalte aan mineralen, vooral bij oudere zwembaden waar versleten leidingen en montage kunnen bijdragen aan minerale afzettingen, overweeg dan de installatie van een speciaal filter dat speciaal is ontworpen om deze mineralen te verwijderen. Regelmatig schrobben met haren borstels zal helpen om witte plastic schoon en verwijder alle afzettingen die zich kunnen voordoen.

Share This Post