Index / Cars / Verkeer tekenen die driehoeken

Share This Post

Cars

Verkeer tekenen die driehoeken

Driehoekige verkeersborden zijn niet zo gebruikelijk als andere vormen, zoals de rechthoek of diamant, maar zijn nog steeds belangrijk om te weten over. Of het nu een driehoek naar beneden, naar boven of naar de zijkant, anders heet een wimpel, wordt

AdvertisementDriehoekige verkeersborden zijn niet zo gebruikelijk als andere vormen, zoals de rechthoek of diamant, maar zijn nog steeds belangrijk om te weten over. Of het nu een driehoek naar beneden, naar boven of naar de zijkant, anders heet een wimpel, wordt het driehoekige verkeersbord gebruikt als een waarschuwing.

Neerkijkende driehoeken

De meest voorkomende driehoekige bord is de "opbrengst" teken. Deze witte bord randen in het rood op kruispunten wordt gebracht, waar één richting van het verkeer heeft het recht van overpad over een ander. Dit bord was ooit fel geel met zwarte letters, maar werd veranderd in rood en wit in 1971.

wimpels

Een minder bekende verkeersteken is de wimpel, die een driehoek gekeerde opzij plaats van omhoog of omlaag. Dit verkeersbord wordt gebruikt voor "No Passing Zone" waarschuwingen. Deze borden worden gebruikt bij het passeren onveilig op de weg.

Upward Facing driehoeken

Vele driehoekige verkeersborden komen in zowel driehoeken en andere vormen. Deze symptomen zijn onder andere 'Slippery When Wet "tekenen," Werk van de weg "borden en dieren tekenen. De meeste van de driehoekige borden Daartoe behoren Europa dan de Verenigde Staten.

Share This Post