Index / Wensen en Feesten / Verjaardag Ideeën voor je baas

Share This Post

Wensen en Feesten

Verjaardag Ideeën voor je baas

Wil je indruk maken op uw baas met een ongebruikelijke maar toch nuttig geschenk. Meer informatie over je baas 'belangen buiten het kantoor, zoals hobby's, sport, lezen of muziek. Veel plezier bij het kiezen van een geschenk dat deze speciale dag te

Advertisement

Wil je indruk maken op uw baas met een ongebruikelijke maar toch nuttig geschenk. Meer informatie over je baas 'belangen buiten het kantoor, zoals hobby's, sport, lezen of muziek. Veel plezier bij het kiezen van een geschenk dat deze speciale dag te herdenken. Het hele kantoor kan helpen.

Verjaardagscadeau manden zijn ideaal als je niet zeker welke soorten van activiteiten of hobby je baas geniet buiten het kantoor. Een neutrale verjaardagscadeau mand van koffie, thee, fruit, noten of zelfs chocolaatjes zijn ideaal voor de baas. U kunt deze premade om tijd te besparen. Themed verjaardagscadeau manden zijn ideaal als u weet dat uw baas 'hobby's of externe belangen.

Een Zen bureau tuin of een bonsai boom is ideaal voor een stressvolle werkomgeving. Kijk op de baas bureau om ervoor te zorgen is er ruimte voor dit soort verjaardagscadeau. U kunt zelfs aanbieden om ervoor te zorgen dat de tuin of een boom blijft gedrenkt en onderhouden.

Veel mensen willen het plezier van gadgets, maar zelden geld uitgeven aan zichzelf om ze te kopen. Elektronische hersenen teasers zijn ideaal verjaardag ideeën voor een baas, voor korte vakanties, saai telefonische conference calls en brainstormen. U kunt uw baas elektronische mahjongg of sudoku games geven.

Onschadelijk en humoristische grappen zijn leuk om te doen op kantoor. Als uw baas is het type om deze te ontvangen zonder dat boos, iedereen kan wat plezier te hebben. Vervang de snoep in van je baas snoep schotel met vreemde smaak jelly beans of gourmet snoepjes zoals vis of mosterd. Verwissel alle lades van je baas. Als de laden niet allemaal dezelfde grootte, beweeg materiaal van de ene lade naar een andere lade. De baas zal niet weten waar alles voor de dag.

Laat iedereen in het bureau te doneren een kleine hoeveelheid geld. Bel een lokale ballon levering aan winkels. Bestel ballonnen worden geleverd aan uw baas in het midden van de dag. Sommige van deze hebben de levering mensen die zingen als de ballonnen worden geleverd. Als ze dat doen, vraag dan om een ​​specifiek nummer dat je denkt dat je baas zal genieten.

Share This Post