Index / Feesten & mee naartoe / Verjaardag Ideeën voor een Zuster

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Verjaardag Ideeën voor een Zuster

U kunt een zeer sterke band met je zus hebben vanwege uw jarenlange ervaring bij elkaar, de drama's en gelukkige tijden u hebt gedeeld, zodat het geschenk geef je haar moet veel meer dan alleen maar een bijzaak te zijn. Neem de tijd om iets speciaals

AdvertisementU kunt een zeer sterke band met je zus hebben vanwege uw jarenlange ervaring bij elkaar, de drama's en gelukkige tijden u hebt gedeeld, zodat het geschenk geef je haar moet veel meer dan alleen maar een bijzaak te zijn. Neem de tijd om iets speciaals te plannen. Wanneer brainstormen verjaardag ideeën voor je zus, zorg ervoor dat haar specifieke en basisbehoeften te overwegen naast haar wil.

Grote zus

Als je grote zus is het vieren van een verjaardag, een doordachte geschenk aan een welgemeende "dank u", zeggen zou passend zijn. Vaak zal een grote zus een liefhebbende "beschermer" rol te spelen om een ​​jongere broer of zus. Dus, eerst identificeren van een specifieke behoefte in haar leven, zoals een nieuwe PDA-stijl mobiele telefoon die haar zal helpen efficiënter te behandelen haar bedrijf, of een nieuwe gordijn regeling naar haar huis te verfraaien. Dan, wanneer je haar de verjaardagscadeau, vertel haar precies waarom je dat geschenk koos voor haar en hoeveel je de hulp die ze u heeft aangeboden in het verleden te waarderen.

Little Sister

Als een grote broer of zus, je bent een soort van mentor aan je kleine zusje. Zelfs als je ouder wordt, kan ze nog steeds kijken aan u voor begeleiding en ondersteuning. Dus, als je denkt van de verjaardag van ideeën voor een zusje, probeer dan eerst om een ​​gebied van haar leven, waarin ze wat begeleiding nodig heeft, zoals het vinden van liefde of een nieuwe carrière te identificeren. geef haar dan een zeer doordachte kaart op haar verjaardag met een speciaal bericht van haar 'grote zus' of 'grote bro. " Voeg het stimuleren van commentaar, dingen die je zelf geleerd hebt langs de weg, en suggesties voor hoe ze kunnen gaan naar de volgende stap in haar leven.

Schoonzuster

Om uw zuster-in-law voelt meer als een deel van de familie, vooral als ze nieuw is, overweeg dan het gooien van haar een volledige verjaardagsfeestje in plaats van alleen het geven van haar een gift of een kaart. Het hoeft niet om een ​​grote deal --- slechts een kleine bijeenkomst te zijn bij u thuis om haar te verwelkomen in de familie en wensen haar een gelukkige verjaardag bij haar nieuwe familie en vrienden.

Share This Post