Index / Careers & Work / Verjaardag Ideeën voor een mannelijke baas

Share This Post

Careers & Work

Verjaardag Ideeën voor een mannelijke baas

Toen het tijd om te beslissen over een verjaardagscadeau voor je mannelijke baas komt, voorzichtig zijn. De verkeerde soort aanwezig zijn, zoals een propgift porren pret bij zijn leeftijd, kan niet op prijs gesteld. Je moet ook onprofessioneel gesche

AdvertisementToen het tijd om te beslissen over een verjaardagscadeau voor je mannelijke baas komt, voorzichtig zijn. De verkeerde soort aanwezig zijn, zoals een propgift porren pret bij zijn leeftijd, kan niet op prijs gesteld. Je moet ook onprofessioneel geschenken te vermijden. Een goede vuistregel is om geschenken die je niet beschaamd om te laten zien in uw eigen kantoor zou geven.

Sport-Themed Gifts

Als je mannelijke baas houdt van sporten, kopen hem wat gerelateerde parafernalia. Bijvoorbeeld, koop hem een ​​covers voor zijn golfclubs of een paar bowling handschoenen. Als u weet dat een sportteam je baas wortels voor, geef hem een ​​t-shirt of hoed die het team logo sport.

hobby Gifts

Kijk naar hobby's van je baas voor de verjaardag cadeau-ideeën. Het is waarschijnlijk uw leidinggevende heeft gezegd weekend activiteiten, zoals vissen, tuinieren of naar het theater gaan. Koop hem een ​​item dat hij kan gebruiken voor deze hobby's, zoals nieuwe kunstaas, tuindecoraties of kaartjes voor een voorstelling.

Cadeaubonnen

Als u problemen ondervindt bij de beslissing over een meer persoonlijk cadeau, geef je baas een cadeaubon. Cadeaubonnen aan keten boekwinkels, online winkels of warenhuizen zijn het gemakkelijkst, omdat je niet hoeft af te vragen of hij winkels in een speciaalzaak. U kunt ook kopen cadeaubonnen naar een restaurant u weet dat hij geniet.

partij van het bureau

Sla de gift en het bezit van een kantoor feest voor je baas. Het neemt de druk op het uitzoeken van een aanwezig en is relatief eenvoudig te organiseren. Aan de partij een verrassing te maken, rustig vertel uw collega's over de partij en hen vragen om de informatie privé te houden. Vraag anderen in een hapje mee te nemen of te drinken voor de groep om te bezuinigen op uw uitgaven. Zorg ervoor dat schema van je baas in de tijd van het evenement duidelijk blijft. Ongeveer 10 minuten voor het feest tijd, snel een conferentieruimte en genodigden te verzamelen. Wanneer de tijd komt, vraag je baas om u te ontmoeten in de vergaderzaal en verras hem.

Share This Post