Index / tech / Verizon Wireless Vs. Sprint PCS

Share This Post

tech

Verizon Wireless Vs. Sprint PCS

De draadloze telefoon industrie is een sterk concurrerende markt met een verscheidenheid aan draadloze providers voor de consument om uit te kiezen. Providers verleiden abonnees door ze te bombarderen met de nieuwste toestellen, talrijke belpakketten

Advertisement

De draadloze telefoon industrie is een sterk concurrerende markt met een verscheidenheid aan draadloze providers voor de consument om uit te kiezen. Providers verleiden abonnees door ze te bombarderen met de nieuwste toestellen, talrijke belpakketten en verheerlijking van hun dekking mogelijkheden. Maar de consument moet ijverig bij het bepalen welke draadloze bedrijf het beste is voor hun individuele behoeften. Sprint Nextel en Verizon Wireless zijn belangrijke draadloze carriers in de VS Elk bedrijf biedt een assortiment van spraak- en datadiensten aan draadloze abonnees in het hele land; Er zijn echter onderscheidende kenmerken die hen onderscheiden.

Verizon Draadloos

Er zijn vier grote draadloze providers in de VS: AT & T, Sprint Nextel, T-Mobile en Verizon Wireless. Verizon Wireless is de grootste van de vier grote draadloze providers, met een uitgebreid landelijk netwerk dat alle 50 staten en Puerto Rico dekt. Verizon Wireless abonnees kunnen kiezen uit een verscheidenheid van spraak en data plannen die de volledige internet surfen op het web, SMS en MMS-berichten op te nemen; muziek en video van de V-Cast download service en Push-to-Talk walkie-talkie technologie. Alle Verizon's spraak- en datadiensten worden uitgezonden via hun 3G-netwerk, maar veel van de gegevens zijn alleen beschikbaar in de steden.

Verizon Wireless gelederen sterk op de jaarlijkse Consumer Reports in termen van algemene tevredenheid van de klant en telefoon dekking. consistente hoge ranking Verizon is gebaseerd op individueel gebruik en reacties van klanten te onderzoeken.

Sprint Nextel

Sprint Nextel is de derde grootste mobiele provider in de VS, met 50,5 miljoen klanten in 2009. Sprint biedt een scala van spraak- en datadiensten op een CDMA-netwerk, dat 2G- en 3G-diensten ondersteunt. Sprint CDMA-netwerk is beschikbaar in 49 staten en Puerto Rico. Echter, analoge roaming-dienst alleen aangeboden in Alaska. Sprint data diensten omvatten het downloaden van muziek van Sprint Music Store, streaming video van Sprint Power Vision, Push-to-talk, SMS en MMS-sms-diensten; GPS en surfen op het web.

Ondanks de landelijke dekking, is Sprint draadloze service voornamelijk beperkt tot stedelijke gebieden.

International Roaming

In tegenstelling tot de meeste CDMA dragers, Verizon Wireless heeft een flinke wereldwijde aanwezigheid. Globale rendement is afhankelijk van het type draadloze toestel dat wordt gebruikt. Verizon's enige CDMA-handsets voorzien in de dekking in 40 landen. De dual mode CDMA / GSM-telefoons beschikt over een draadloze dekking in 220 landen.

Zoals Verizon, Sprint internationale dekking is afhankelijk van handset mogelijkheden. Sprint CDMA alleen telefoons bieden internationale roaming in 26 landen. Sprint Wereld telefoons met CDMA / GSM-technologie, uit te breiden internationale dekking tot 100 landen.

Beide bedrijven bieden roaming op cruiseschepen.

abonnementen

Sprint en Verizon bieden een verscheidenheid van vergelijkbare abonnementen die onbeperkt bellen, familie praten plannen en onbeperkt mobiel naar mobiel omvatten. Verizon Wireless biedt het Friends & Family onbeperkt bellen plan om nummers buiten de Verizon-netwerk selecteren. Sprint biedt geen Vriend en familie-type plan.

handsets

Sprint en Verizon bieden een breed scala aan mobiele en smartphones. Verizon biedt een verscheidenheid aan mobiele apparaten zoals BlackBerry, Palm, Windows Mobile en LG. Sprint biedt ook veel van de top merken, waaronder Samsung, HTC, Palm, Sanyo, Motorola en Blackberry.

Sprint Samsung Instinct touchscreen telefoon is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest verkochte smartphones in de draadloze industrie. De Samsung Instinct is uitgegroeid Sprint grootste verkopende telefoon en blijft om nieuwe abonnees te vestigen op het netwerk.

Nuttige tips

Dekking en de gesprekskwaliteit afhankelijk van de locatie en de handset.

Share This Post