Index / Careers & Work / Vereisten voor Rockette Audities

Share This Post

Careers & Work

Vereisten voor Rockette Audities

Sinds ze voor het eerst begon in St. Louis in 1925 (honderden mijlen van hun huidige Radio City Music Hall huis in New York), hebben de Rockettes een one-of-a-kind amusement dansen kracht gebleven. Naast het uitvoeren van in de Radio City Christmas S

AdvertisementSinds ze voor het eerst begon in St. Louis in 1925 (honderden mijlen van hun huidige Radio City Music Hall huis in New York), hebben de Rockettes een one-of-a-kind amusement dansen kracht gebleven. Naast het uitvoeren van in de Radio City Christmas Spectacular, hebben Rockettes verschijningen op de Tony Awards gemaakt, Dancing With the Stars, presidentiële inhuldigingen, commercials en de Super Bowl Halftime Show. Veel dansers droom om een ​​Rockette, en duizenden vrouwen auditie elk jaar een deel van de bekende kick-lijn. Als u denkt dat u hebt wat nodig is, moet u de eisen en verwachtingen voor een Rockette auditie weten.

Leeftijd en wettelijke vereisten

Alle artiesten moeten minstens 18 jaar oud als een potentiële Rockette te worden overwogen. Meisjes 17 jaar of jonger kunnen auditie voor de ervaring (met toestemming van de ouders), maar komen niet in aanmerking voor het gieten. Je moet een Amerikaanse burger zijn of een juridisch werkvergunning zodat u kunt werken in de VS om een ​​Rockette worden. Contract data variëren van begin oktober / begin november tot eind december / begin januari, dus performers moeten committeren aan deze tijd.

fysieke vereisten

Rockettes moet tussen de 5 feet, 6 inches en 5 feet, 10 1/2 inch groot zijn. De metingen zullen worden genomen in kousenvoeten. Omdat de Rockettes deel uitmaken van een van 's werelds meest bekende precisie dans lijnen, moeten alle performers bedreven in jazz en tap zijn.

Wat mee te nemen and Wear

Komen aan de auditie met je headshot en cv in de hand. Breng de juiste schoenen om jezelf te presenteren als een Rockette: zowel hoge hakken karakter schoenen en leidingwater schoenen. Veel vrouwen dragen een flatterende maillot, naakt visnet panty's en klassieke haar en make-up aan de auditie.

The Audition Process

Performers leren jazz routines in grotere groepen, en voer vervolgens de routines in kleinere groepen. Bezuinigingen vinden plaats langs de weg als dance routines vooruitgang in moeilijkheden. Precisie en prestaties zijn zeer belangrijk voor de choreograaf en regisseur tonen, dus besteden veel aandacht aan de precieze plaatsing en de hoeken van de armen, benen, handen en organen.

Share This Post