Index / Bedrijf / Vereisten om een ​​Ice Cream Truck werken

Share This Post

Bedrijf

Vereisten om een ​​Ice Cream Truck werken

Het bedienen van een commerciële ijscowagen kan een winstgevende retail onderneming. Maar zoals elke vendor voedsel, moeten bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan voordat het openen van zaken. Terwijl wetten zullen variëren tussen staten en stede

AdvertisementHet bedienen van een commerciële ijscowagen kan een winstgevende retail onderneming. Maar zoals elke vendor voedsel, moeten bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan voordat het openen van zaken. Terwijl wetten zullen variëren tussen staten en steden, zijn er verschillende gemeenschappelijke toelaat dat je waarschijnlijk nodig hebt om te verwerven.

Betekenis

Ga naar je stad of stadhuis in de stad waar u wilt bedienen. Zij zullen alle noodzakelijke vergunningen en de vergunningaanvragen die nodig zijn om een ​​mobiele ijsverkoper binnen de stadsgrenzen te worden.

Kenmerken

Een busje of vrachtwagen die is in licentie gegeven aan voedsel te dragen en is in goede conditie vereist. Controleer de Department of Motor Vehicles in uw staat voor specifieke voertuig codes en exploitatievergunningen.

types

Andere certificeringen kan een bedrijf certificaat voedsel handler, gezondheid vergunning, verzekeringen en vergunningen ijs leverancier op te nemen.

overwegingen

Een criminele achtergrond controleren kan nodig zijn voor u en iemand anders de machine te gebruiken, en je kan nodig zijn om een ​​off-site opslagfaciliteit voor ijs en andere voedingsmiddelen nieuwigheden hebben. In veel staten, kunnen commerciële food producten niet worden opgeslagen in een privéwoning.

voordelen

Mobile ijs leveranciers kunnen goed doen als ze aan de gemeenschap die ze verkopen om te weten. Aandacht voor evenementen zoals weinig liga sport en andere buurtactiviteiten zal het succes van de operatie te verhogen.

Share This Post