Index / Huis / Vereiste Drop WC Drains

Share This Post

Huis

Vereiste Drop WC Drains

Of u nu de installatie van een nieuw toilet of verplaatsen van een bestaand, is het noodzakelijk dat de afvoerbuis van het toilet helling naar beneden met een snelheid die voldoende is om afval te stromen ongehinderd door de pijp. Als de helling is n

AdvertisementOf u nu de installatie van een nieuw toilet of verplaatsen van een bestaand, is het noodzakelijk dat de afvoerbuis van het toilet helling naar beneden met een snelheid die voldoende is om afval te stromen ongehinderd door de pijp. Als de helling is niet steil genoeg is, zal afvalstoffen niet naar behoren af ​​te voeren, en als de helling te steil is, kan de vloeistof de vaste stoffen ontlopen, waardoor ze zitten in het midden van de buis.

Standard Drop

Voor een standaard 4-inch afvoerleiding, die de typische grootte voor een toilet drainagebuis de minimale druppel 1/4 inch per lineaire voet. Dat betekent dat de leiding een hele inch moet dalen om de 4 voeten. Het toilet regenpijp loopt meestal tussen de vloerbalken totdat het een verticale wand bereikt waar hij afdaalt en sluit zich aan bij het hoofdgebouw drain.

Vertical Drop

Wanneer het toilet drain een verticale wand bereikt, daalt recht naar beneden tussen de muur studs. Hoewel dit een hoogteverschil, geen gebruik maken van standaard 90 graden loodgieterswerk ellebogen, de zogenaamde "harde jaren '90," om de buizen te verbinden. De scherpe hoeken van deze elleboog hulpstukken kan het risico op klompen te verhogen. Kijk voor sanitair "sweeps", die een flauwe helling op te nemen in de hoek fitting.

Ontluchten van het Toilet Drain

U kunt de juiste druppel op uw regenpijp te krijgen en nog steeds klompen, trage afvoer en riool gas "boert" als je niet de afvoer vent. Uw huis heeft een van de belangrijkste sanitair vent stack die omhoog en uit het dak loopt. Alle sanitaire voorzieningen aan te sluiten op een gegeven moment om deze stack lucht sloten en drainage problemen te verlichten. Als u ook het installeren van een badkamer wastafel, de leiding achter de gootsteen fungeert als de vent voor alle sanitair, zolang de gootsteen banden in het toilet afvoerleiding. Zo niet, dan moet je een aparte afvoer vent te installeren op het toilet afvoer, meestal waar de afvoer vertikaal druppels in een muur. Op dat kruispunt, een sanitaire "T" die het mogelijk maakt afval af te voeren terwijl het verstrekken van een bijlage voor een vent naar boven te lopen installeren jou.

overwegingen

Teken een sanitair schema voor uw project te beginnen. Als je vloer spanten, zou je meer keuzes in waar de regenpijp draaien, omdat spanten hebben holle ruimtes tussen de boven- en onderkant akkoorden. Als de vloer is standaard balken of I-balken, kunt u mogelijk om een ​​gat in een vloerdeel snijden, maar een ingenieur te raadplegen alvorens dit te doen om ervoor te zorgen dat je niet snijden van een dragende balk of balk.

Share This Post