Index / wettelijk / Verdeling van Family Trust Tijdens een Echtscheiding

Share This Post

wettelijk

Verdeling van Family Trust Tijdens een Echtscheiding

Er zijn maar weinig harde en snelle regels gelden voor fondsen vertrouwen in een echtscheiding. De wetten verschillen per staat, en om de kwestie verder te compliceren, ze kunnen ook variëren, afhankelijk van het type van vertrouwen. Enkele algemene

Advertisement

Er zijn maar weinig harde en snelle regels gelden voor fondsen vertrouwen in een echtscheiding. De wetten verschillen per staat, en om de kwestie verder te compliceren, ze kunnen ook variëren, afhankelijk van het type van vertrouwen. Enkele algemene regels van toepassing zijn, maar als je merkt dat je geconfronteerd met echtscheiding en je bent de begunstigde of de verlener van een trust, in overleg met een lokale advocaat om uit te vinden hoe uw staat behandelt dit type activa in onroerend goed divisie.

herroepelijk Trusts

Een herroepbaar vertrouwen is er een waar de concessieverlener - de persoon die het heeft gemaakt - behoudt controle. Hij treedt meestal als trustee en beheert het vertrouwen. Hij kan wat betreft het vertrouwen van elk moment hij wil veranderen en verwijderen van de begunstigden, zoals het schrijven van mensen uit zijn testament. Rechtbanken hebben geoordeeld dat als u de begunstigde van een herroepbaar vertrouwen bent, uw interesse is niet huwelijksvermogensrecht en het is niet onderworpen aan verdeeldheid in een echtscheiding. Een rente die op elk moment kan veranderen - of geheel verdwijnen - wordt niet beschouwd als eigendom.

onherroepelijke Trusts

Onherroepelijke trusts zijn heel verschillend. Wanneer de concessieverlener eigendom of geld verhuist naar een onherroepelijke vertrouwen, geeft hij het op voor altijd - hij kan het niet terugnemen. Hij draait de teugels over aan een andere beheerder en hij kan niet termen van het vertrouwen te wijzigen.

Sommige onherroepelijke trusts zijn discretionaire - uitkeringen aan de begunstigden worden overgelaten aan de curator. Hij kan ze maken wanneer hij wil, de overdracht zo veel of zo weinig aan de begunstigde als hij wil. Een vorm van discretionair vertrouwen is een verkwister vertrouwen, speciaal ontworpen om de erfenis uit de handen van de schuldeisers te houden - en ex-echtgenoten. Een belang in een discretionaire onherroepelijke trust wordt over het algemeen niet beschouwd als eigendom en het is niet deelbaar in een echtscheiding om dezelfde reden een belang in een herroepbaar vertrouwen is niet - er is geen garantie dat de rente ooit zal worden verleend. Een verplichte rente - voorwaarden van het vertrouwen, niet de trustee, bepalen wanneer de begunstigde uitkeringen zal ontvangen - wordt beschouwd als vakantiehuis. In dit geval heeft de begunstigde een betonnen, definieerbare belang zodat het kan worden onderverdeeld in een echtscheiding.

Waarschuwing

Een handvol staten hebben uitzonderingen voor spendthrift trusts in een scheiding gemaakt. Echtgenoten uitzondering schuldeisers en kan een aanspraak op een deel van de distributies hebben. Neem contact op met een advocaat om ervoor te zorgen dat de jouwe is niet een van deze staten als u zich zorgen maakt.

Burgerlijke Trusts

Soortgelijke regels van toepassing wanneer de echtgenoten samen een trust. Als ze echtelijke woning te plaatsen in een herroepbaar vertrouwen, kan het van het vertrouwen worden verwijderd en verdeeld als ze scheiden, volgens Estate Straat Partners, een Massachusetts advocatenkantoor. Maar een onherroepelijke trust wordt behandeld als een derde partij die de activa en de inkomsten van de trust bezit. Een echtscheiding rechtbank kan niet uitsluiten dat het vertrouwen moet worden ontbonden en de activa in een scheiding worden uitgekeerd, omdat dit zou zijn als het bestellen van iemand die geen deel uitmaakt van het huwelijk - zoals een in-law - op te geven onroerend goed hij bezit. Echtgenoten kunnen niet pand terug te nemen van een onherroepelijke vertrouwen als ze getrouwd blijven, en een echtscheiding rechtbank kan het ook niet te bestellen terug in hun bezit ten behoeve van onroerend goed divisie.

Tip

Een soms over het hoofd gezien aspect van een herroepbaar vertrouwen is dat het niet gecontroleerd door de staat wetten die wil regeren. Als een echtgenoot creëert een herroepbaar vertrouwen met zijn aparte onroerend goed, het is over het algemeen niet onderworpen aan scheiding in een echtscheiding, omdat in de meeste staten, aparte eigenschap is immuun voor de distributie. Maar als hij maakt zijn echtgenote een begunstigde overlijdt dan voordat hij deze bepaling verandert, zou ze nog steeds erven. In de meeste staten, echtscheiding verbreekt automatisch eventuele rente een ex-echtgenoot heeft in een testament, maar dit is niet het geval met trusts, volgens de American Bar Association.

Share This Post