Index / Careers & Work / Verantwoordelijkheden van een Football Stadium Usher

Share This Post

Careers & Work

Verantwoordelijkheden van een Football Stadium Usher

Voetbalstadions op de professionele en de grote college niveaus hebben meestal tienduizenden fans aanwezig op spel dag, dus een grote staf nodig is om de orde te handhaven. Een bode is een essentieel onderdeel van het stadion personeel, die verantwoo

AdvertisementVoetbalstadions op de professionele en de grote college niveaus hebben meestal tienduizenden fans aanwezig op spel dag, dus een grote staf nodig is om de orde te handhaven. Een bode is een essentieel onderdeel van het stadion personeel, die verantwoordelijk is voor het voltooien van een verscheidenheid aan taken voor, tijdens en na de wedstrijd om te helpen de gasten genieten van een veilige en leuke dag game-ervaring. De deurwaarder moet netjes, goed verzorgd, georganiseerd en aanspreekbaar op haar werk goed te doen.

Groet Fans

Bodes en ticket takers worden vaak gegroepeerd, zodat een bode zou worden gevraagd om tickets in aanvulling op te nemen om het uitvoeren van zijn taken inluiden. In dit geval moet de deurwaarder hartelijk begroet fans als ze het stadion in te voeren. De deurwaarder scant ticket per persoon en geeft toe dat haar in het stadion. Hij probeert lijnen om een ​​minimum te beperken door het doen van zijn werk snel en hoffelijk. De bode weigert ingangen van gasten zonder tickets, en zou ook weigeren onhandelbare of zwaar dronken fans toe te laten.

Het verstrekken van Seating Bijstand

Voetbalstadions zijn grote locaties die moeilijk te navigeren kan zijn. Ten minste één inluiden bevindt zich meestal in elke sectie, het helpen fans vinden hun zetels in een snelle en eenvoudige manier. Als een zithoek geschil ontstaat, recensies ze ticket elke persoon om de zaak op te lossen. Een bode helpt ook patroons met speciale behoeften krijgen om hun zetels, begeleiden ze naar beneden de trap of hulp te bieden aan de fans in een rolstoel.

Helpen Veiligheid

Een bode dwingt voetbalstadion regels en voorschriften voor de veiligheid van alle gasten. Hij moet een snelle denker die goed geïnformeerd over basisprocedures eerste hulp en de locatie van de brand blussen apparatuur. Als hij ziet iemand die de regels overtreden, neemt hij actie door het naderen van de betrokken persoon en hem te vertellen dat hij het overtreden van de regels en moet stoppen doen. Als de bode de situatie niet in zijn eentje kan oplossen, meldt hij het stadion veiligheid op het verzoek van back-up. Bovendien kunnen jonge kinderen die per ongeluk gescheiden van hun ouders hulp van bodes proberen hun families te vinden.

Reageren op Patron's vragen

De ceremoniemeester helpt de gasten met vragen of problemen hebben ze tijdens games. Zo zou ze direct fans naar het dichtstbijzijnde toilet, concessie staan ​​of ATM, en het oplossen van andere vragen als dat nodig is. Een bode beantwoordt ook vragen over het stadion beleid. Een andere belangrijke taak is het helpen van de fans op te halen persoonlijke voorwerpen verloren in het stadion of het nemen naar beneden hun contactgegevens als de items niet zijn gevonden.

Share This Post