Index / Careers & Work / Veiligheid in de Gids Elektrische Workshop

Share This Post

Careers & Work

Veiligheid in de Gids Elektrische Workshop

In de bouw, zijn werknemers verplicht om te behandelen, of werken in de buurt, elektriciteit. Elektrische workshops hebben gevaren voor de veiligheid, en de werknemers moeten weten hoe ze met het oog op elektrocuties, schokken of brandwonden te voork

Advertisement

In de bouw, zijn werknemers verplicht om te behandelen, of werken in de buurt, elektriciteit. Elektrische workshops hebben gevaren voor de veiligheid, en de werknemers moeten weten hoe ze met het oog op elektrocuties, schokken of brandwonden te voorkomen herkennen.

uitrusting

Volgens de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration, moeten de elektrische apparatuur altijd worden gebruikt in de wijze waarop het de bedoeling was. Wanneer elektrische apparatuur wordt misbruikt, OSHA legt uit dat de apparatuur veiligheidsvoorzieningen de werknemer niet kan beschermen.

huishouden

Elektrische werkplaatsen moeten schoon en droog worden gehouden. Bij morsen of lekkages optreden, moet ze onmiddellijk worden opgeruimd om het risico van elektrocutie te voorkomen. Bovendien moet lopen en werkvlakken als vrij van puin mogelijk om uitglijden, struikelen en vallen te minimaliseren. Uitglijden, struikelen en vallen in elektrische apparatuur in een workshop kan tot ernstig letsel veroorzaken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Om extra veiligheid voor werknemers die in elektrische workshops, moeten persoonlijke beschermingsmiddelen worden gedragen. Handschoenen kunnen de handen van de werknemers te beschermen tegen steeds verbrand of chaffed bij het werken met elektrische apparatuur die schudt en trilt met geweld, zoals boorhamers. het gezicht is ook essentieel, zodat rondvliegende vonken niet in contact komen met de ogen van de werknemers komen, waardoor blindheid.

Share This Post