Index / Reizen / Veilige plaatsen om een ​​paspoort en portemonnee op uw persoon Carry

Share This Post

Reizen

Veilige plaatsen om een ​​paspoort en portemonnee op uw persoon Carry

Wise reizigers leren een paar trucjes om paspoorten te beschermen tegen diefstal voor vertrek naar huis. Speciaal ontworpen producten en beproefde strategieën toestaan ​​dat iemand om dieven te slim af en beschermen van kostbaarheden, documenten en c

Advertisement

Wise reizigers leren een paar trucjes om paspoorten te beschermen tegen diefstal voor vertrek naar huis. Speciaal ontworpen producten en beproefde strategieën toestaan ​​dat iemand om dieven te slim af en beschermen van kostbaarheden, documenten en contant geld. Waar je zwerven, het vermijden van het verlies van kostbaarheden bevordert een positieve reiservaring.

afzonderlijke locaties

De sleutel tot het niet alles te verliezen in een klap is om alles gescheiden te houden. Als u geen speciale houder voor uw paspoort of portemonnee hebben, in ieder geval houd ze ver van elkaar op uw persoon. Op die manier, als men wordt gestolen, heb je nog de andere. Bewaar ze niet in de hand liggende plaatsen, zoals uw achterzak. De beste plaatsen om te slaan deze items zijn de sok, een borstzak of een front broekzak, zolang het is diep en gaat niet open vanaf de zijkant.

Rits of binnenzakken

Als u in staat om een ​​jas te dragen zijn, de binnenzakken zijn een veilige plek om uw paspoort en portemonnee te houden, zolang je niet de jas te verwijderen. Elke zak met rits kan een veilige plek om je items te houden, maar houd de zak in de lijn van het zicht. Een rits gaat meer werk, waardoor het moeilijker voor een zakkenroller maakt om uw kostbaarheden te stelen - maar niet onmogelijk.

Geldgordel

De meeste reissites raden geld riemen door de meeste reissites is net als de Amerikaanse consulaten en Ordinary Traveler, want ze zijn zeer veilig en makkelijk te gebruiken. Geld riemen zijn dun, met ritssluiting zakjes - vergelijkbaar met heuptasjes - meestal gedragen op de binnenkant van een shirt of broek, in de taille. Sommige ontwerpen lijken op gewone banden, om te worden gedragen als zodanig, en hebben een kleine rits gebied waarin om geld en papier te verbergen, maar zijn te klein om iets anders (zoals uw paspoort of portemonnee) te houden.

Clever producten

Het artikel "6 Discreet Houders om uw paspoort veilig te houden" door Christopher Reynolds van de Los Angeles Times introduceert innovatieve producten voor de bescherming van paspoorten. Items Reynolds hoogtepunten zijn de Micropack Explorer portemonnee. De portemonnee is vergelijkbaar met een geld riem, maar klemmen aan de voorzijde van de broek, een korte broek of rok zonder riemlussen. Een andere keuze, Pacsafe Walletsafe 100, omvat vakken met rits en een ketting staat voor het verankeren aan een riem. Voor reizigers zonder zakken, Pacsafe Pouchsafe 100 houdt waardevolle spullen veilig. De kleine zak bevestigd aan een met nylon bekleed, verstelbare draad rond de hals en onder een overhemd gehangen. De Personal Bra Stash Bra Pouch voor vrouwen is een klein zakje groot genoeg is om geld en creditcards te houden. Zij hecht aan de voorzijde van een beha.

Share This Post