Index / Huis / Veel voorkomende problemen gevonden met Pergo Vloeren

Share This Post

Huis

Veel voorkomende problemen gevonden met Pergo Vloeren

Pergo is de initiatiefnemer van het laminaat zwevende vloer, en heeft nog steeds een toonaangevende innovator op het gebied worden door een constante verbetering en het verbeteren van hun product lijn. Vanwege dit feit, heeft de naam "Pergo" syn

Advertisement

Pergo is de initiatiefnemer van het laminaat zwevende vloer, en heeft nog steeds een toonaangevende innovator op het gebied worden door een constante verbetering en het verbeteren van hun product lijn. Vanwege dit feit, heeft de naam "Pergo" synoniem met laminaatvloer worden, en zorg moeten worden genomen om het laminaat in kwestie is eigenlijk een Pergo product in plaats van een ander merk van laminaatvloeren bevestigen.

installatie Fouten

Hoewel Pergo vloeren wordt geadverteerd als een doe-het-zelf producten, huiseigenaren vaak moeilijkheden ondervinden bij een poging om hun eigen verdiepingen te installeren. Veel voorkomende problemen ondervonden door beginnende installateurs onder andere de installatie van afgebroken planken, onjuiste spreiding van planken, het niet om het product te acclimatiseren voor de installatie, het niet concreet vochtgehalte voor de installatie en het niet naar behoren undercut deuropeningen tijdens de installatie correct te meten. Elk van deze fouten kan resulteren in een defecte installatie, die alle product- garanties vervalt.

Onjuiste Expansion

Behoud van een goede uitbreiding van de ruimte op alle buitenranden van Pergo vloer is van vitaal belang voor prestaties van het product. Het uitblijven van een minimale uitbreiding ruimte van een kwart inch rond de omtrek van de kamer evenals alle gebieden waar de vloer aan een verticaal oppervlak zal resulteren in de planken van Pergo knik en kromtrekken en vervalt de garantie te behouden.

vloeistoffen

Pergo vloer is ontworpen om zelfdichtend zijn wanneer de planken zijn vastgeklikt op zijn plaats; maar het product gids stelt duidelijk dat een Pergo vloer mag nooit worden blootgesteld aan staan ​​vloeistof als kwel kan optreden en leiden tot blijvende schade. Alle buitenranden van de Pergo vloer moet worden afgedicht met 100 procent silicone wanneer geïnstalleerd in een ruimte die potentiële water blootstelling, zoals een keuken, wasruimte of badkamer. Bovendien moet Pergo nooit worden gereinigd met een stoommachine, stoom permanent vloer beschadigen.

Onjuiste Onderhoud

Pergo vloeren is ontworpen chemisch gereinigd of licht gereinigd met slechts een licht vochtige doek te zijn, met behulp van Pergo merk vloer schoner, een mengsel van azijn en water, of een mengsel van huishoudelijke ammoniak en water. Het gebruik van detergenten, schoon-en-wax producten, boenwas of polish kan blijvend verkleuren de Pergo of laat een permanente residu op het oppervlak van de vloer. Zorg moet altijd worden volledig begrijpen van de vereiste onderhoud methoden nadat de vloer is geïnstalleerd.

Share This Post