Index / Huis / Vaatwasser Powder Vs. pakketten

Share This Post

Huis

Vaatwasser Powder Vs. pakketten

De vaatwasser is ontworpen om snel werk van de keuken clean-up te maken. Als het gaat om de specifieke reiniging product dat u in de vaatwasmachine te gebruiken, is de keuze uiteindelijk hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Er zijn voordelen en nad

AdvertisementDe vaatwasser is ontworpen om snel werk van de keuken clean-up te maken. Als het gaat om de specifieke reiniging product dat u in de vaatwasmachine te gebruiken, is de keuze uiteindelijk hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Er zijn voordelen en nadelen tussen beide poeder en pakketten. Het kennen van de verschillen kan u helpen erachter te komen welke het beste werkt voor jou.

Afmetingen

De vaatwasser heeft een dispenser voor reinigingsmiddelen en andere toevoegsels, zoals spoelmiddelen. De fabrikant adviseert welk product te gebruiken voor uw model vaatwasser. De stofzuiger pakket heeft ook instructies voor gebruik. Het verschil tussen het poeder en de verpakkingen is de gemeten hoeveelheid. U dient vooraf te meten van de vaatwasser poeder, maar de schoonmaak-pakketten zijn op zichzelf staande, en geen vooraf meten is noodzakelijk.

Prijsvergelijking

De kosten per schoonmaak cyclus is afhankelijk van het merk van schonere u gebruiken voor uw vaatwasser. Huismerk poeders over het algemeen kost minder dan het reinigen van pakketten. Bijvoorbeeld, vanaf 2011, Consumer Search geeft het merk Cascade van het schoonmaken van pakketten als 39 cent per belasting en de Cascade poeder als 20 cent per lading. U kunt geld besparen met behulp van de vaatwasser poeder.

Residu

De vaatwasser pakketten lossen volledig met de hoge temperatuur van het water in de vaatwasser. Het poeder kan langer duren om op te lossen, niet volledig op te lossen of te klonteren in de holding reservoir. Het poeder kan ook reactie lichte residu op de vaat als de korrels niet volledig oplost tijdens de reinigingscyclus. Het andere nadeel is dat als het poeder niet volledig oplost, de vaatwasser kan problemen verwijderen van wazige residu op het vaatwerk.

additieven

Het voordeel wat vaatwasser pakketten is dat het reinigen, steriliseren en spoelmiddelen worden gecombineerd in één. Met het poeder, moet u een spoelmiddel of sterilisator toe te voegen. De kosten van het gebruik van het poeder cleanser toeneemt als je de prijs van elke gewenste additieven toe te voegen. Houd de kosten tot een minimum, bij gebruik van poeder door toevoeging van bleekmiddel of azijn met het reservoir vóór het uitvoeren van de reinigingscyclus.

Share This Post