Index / Wensen en Feesten / Uw Thanksgiving Leftovers Game zal worden So Strong

Share This Post

Wensen en Feesten

Uw Thanksgiving Leftovers Game zal worden So Strong

Uit het hele jaar, Thanksgiving weekend is de beste tijd om te eten. Niet alleen krijg je een grote, mooie maaltijd van kalkoen en alle bevestigingen te genieten, maar u kunt zich verheugen op restjes die klassiekers van de vakantie kan opnieuw uit t

Advertisement

Uit het hele jaar, Thanksgiving weekend is de beste tijd om te eten. Niet alleen krijg je een grote, mooie maaltijd van kalkoen en alle bevestigingen te genieten, maar u kunt zich verheugen op restjes die klassiekers van de vakantie kan opnieuw uit te vinden. Maar als je niet wilt ziek van Turkije broodjes of zeer correct bijgerechten te krijgen, moet je om te beginnen met strategizing over manieren om uw restjes spel. Van hartige taarten pop aan het overlopen pompoenkruid milkshakes worden geen gerecht helemaal opgegeten te gaan. Hier zijn 10 ideeën om u te helpen creatief over Thanksgiving restjes.

Wake Up With Niet-Your-Gemiddeld Pop-Tarts

Yep, er is een nog betere versie van de geliefde pop tart ontbijtkoeken. Het is de soort die je vullen met je favoriete Thanksgiving eten! Wij willen onze Thanksgiving pop taartjes met kalkoen, aardappelpuree en onze restjes deeg taart. Wij zullen u niet oordelen als je er een voor het ontbijt eten.

Graven in Turkije Enchiladas

Als je veel kalkoen te eten hebt na donderdag, heb je moet houden uw dieet creatief. Hier is een recept om toe te voegen aan het repertoire - Turkije enchiladas. Serveer met royale porties van tortilla chips, en als het voor het diner, dan niet de margarita vergeten.

Stel de Tafel voor Turkije Soup

Niet trash de kalkoen karkas na het diner. In plaats daarvan, bewaar het voor vrijdag lunch's kalkoen soep. Gooi in het karkas, groenten, pasta en een beetje van de overgebleven vlees in de pot voor een heerlijke vakantie soep. Als je een grote kalkoen had, kun je een deel van het voor de drukke agenda van december bevriezen.

Go for Family-Friendly Turkije a la koning

Als je een hele huis vol familieleden opknoping uit voor het weekend, moet je om te komen met een aantal eenvoudige maaltijden om iedereen te voeden. Dat is waar Turkije a la Koning komt. In uw Thanksgiving maaltijd winkelen excursies, pick-up enkele pasta, zodat je niet hoeft uit te gaan in de kou om het later te krijgen.

Swap Out Kip voor Turkije Pot Pie

Van plan om je weekend voetbal kijken met de familie? Vindt u een aantal comfort food om u te begeleiden, en wat een betere manier nodig om dat te doen dan het gebruik van extra Turkije voor een pot taart. Dit recept oorspronkelijk voor kip, maar Turkije is een super eenvoudige uitwisseling. Als u mini bakvormen, kunt u persoonlijke taarten maken voor iedereen.

Prep voor vrijdag Met Broccoli Casserole

Hier is een ander idee voor het vervangen van kalkoenen voor kip: turkije broccoli braadpan. Als je het uithoudingsvermogen tijdens het opruimen, kunt u het monteren op donderdagavond voor de lunch vrijdag. Maar als een levensmiddel coma raakt, bewaar het voor een weekend diner.

Get Your Mashed Potatoes On

Is uw Pinterest bord voor Thanksgiving slechts een eindeloze scroll van aardappelpuree recepten? We voelen u - het is de beste bijgerecht, geen wedstrijd. Hier zijn een paar meer toe te voegen aan je lijst. Als u en uw gezin ze allemaal aten bij het diner, schaam je niet meer te maken.

Transformeer Mashed Potatoes Into Cheesy Bites

De mogelijkheden van de overgebleven Thanksgiving bijgerechten zijn eindeloos. Je kunt gewoon opwarmen hen om helemaal opnieuw te genieten, of wees creatief over het draaien van een bijgerecht in iets wat nog lekkerder. Neem deze aardappelpuree cheesy beten, bijvoorbeeld - de aardappelpuree van donderdagavond geworden gloednieuwe hapjes voor het weekend.

Draai Leftover brood in een Yummy Dessert

Je kunt niet dessert weglaten van de Thanksgiving restjes spel. Als u te veel brood gekocht, kunt u deze gebruiken om kaneel broodpudding te maken. Het smaakt heerlijk met uw favoriete kopje koffie, of een klein bolletje vanille-ijs.

Spice up your Traditionele Milkshakes

Laat dat niet pompoentaart verloren gaan - te gebruiken voor een out-of-this-world milkshake. Zet de verwarming hoog, vind uw dikste wollen trui en ga naar de stad op dit ijs, Graham cracker en karamel confectie. Nu dat je ideeën voor wat te doen met uw Thanksgiving restjes, je bent al klaargestoomd voor de maaltijden volgende Dag van Turkije.

Share This Post