Index / Gezondheid / Urine Therapy Skin Care

Share This Post

Gezondheid

Urine Therapy Skin Care

Urine bestaat voornamelijk uit watern met een kleine hoeveelheid ureum (een stof die schadelijk kan zijn als het in de bloedbaan) en uitgescheiden enzymen, mineralen en hormonen - die zich volgens velen gunstig kan zijn voor het lichaam. Urinetherapi

Advertisement

Urine bestaat voornamelijk uit watern met een kleine hoeveelheid ureum (een stof die schadelijk kan zijn als het in de bloedbaan) en uitgescheiden enzymen, mineralen en hormonen - die zich volgens velen gunstig kan zijn voor het lichaam. Urinetherapie gaat via een eigen urine een aantal ziekten en aandoeningen pakken. Naast het helpen handhaven van de algemene gezondheid, is urinetherapie blijkt een gunstige deel van huidverzorging. Voor veel mensen, urine therapie is een nieuw idee dat misschien even wennen aan.

Aan de juiste Sample

Met behulp van urine effectief gaat om het verkrijgen van de juiste collectie. Je eerste urinelozing van de morgen het algemeen de beste monster te gebruiken, aangezien het meer geconcentreerd. Je lichaam heeft vele uren moest het opbouwen van een goede hoeveelheid, vol van de uitgescheiden mineralen, hormonen en eiwitten van de dag ervoor.

Verzamel uw urine in een schone container. Urine zelf is steriel als extern (alleen de inname van urine kan mogelijk leiden tot gezondheidsproblemen) behandeld en je wilt niet vies uw monster.

Voor het verzamelen van de urine, was uw genitale gebied met water en zeep of een reinigingsdoekje. Zoals u plassen, laat de stroom start, houd dan de container onder uw stroom, zodat u hem te vangen mid-stream. Hierdoor kan de urine om verontreinigingen die mogelijk op de huid niveau en kunt u het deel van de stroom halen met de meeste biologische informatie in het weg te wassen.

Wennen aan Urine

We hebben over het algemeen geleerd om te voorkomen dat de inname van urine, dus het kan een tijdje duren om te wennen aan. De kleur en de geur kan onmiddellijke beurt offs omdat we hebben geleerd dat ze zijn. Vanaf langzaam af zal helpen verlichten van de overgang. Om de zorg voor uw huid met urine, zult u masseren in de huid. Als de geur is een turn off voor u, kunt u beginnen met kleine hoeveelheden gedept op specifieke locaties. Of probeer het vasten voor een dag of twee voordat de eerste collectie. Vasten zal dun uw urine, maakt het duidelijker en minder scherp.

Toepassing van de urine op de huid

Urinetherapie kan worden gebruikt voor vele huidkwesties. Het proces is hetzelfde voor vele voorwaarden. Mensen urinetherapie gebruikt voor de behandeling van acne, eczeem, rosacea, droge hoofdhuid en haaruitval en enige zweren.

Voor specifieke plek gebieden zoals acne of een bepaald probleem smet, gebruik je vinger om de urine dip uit de container naar het gebied en masseer het vervolgens in de huid. Of gebruik een watje of wattenstaafje om de vloeistof uit de container schar op je huid.

Voor het beste resultaat, laat de urine om te drogen op uw huid zoals u het masseren. De geur zal verdwijnen als het droogt. U kunt vervolgens de urine therapie met behulp van uw gewone lotion of make-up. Als u wilt, kunt u echter de urine af te spoelen alvorens verder te gaan met de rest van uw routine.

Voor grotere probleem gebieden of gebieden die pijnlijk of gevoelig zijn om aan te raken als grote acne uitbraken, eczeem patches of grote littekens of vlekken zijn, breng dan een kompres. Met een grote urinemonster, genieten van een kleine washandje of een doek in de urine, dan leg de lap op het gebied. Laat het daar voor maximaal tien minuten, te verwijderen en te spoelen of drogen.

Gebruik een uitgebreide kompres voor zeer moeilijke problemen. Breng de urine met een watje of wattenstaafje totdat het gebied is erg nat. Dan, tape een schone, droge doek om het gebied en laat gedurende enkele uren.

Herhaal dit proces twee keer per dag en let op uw vooruitgang. Als u een bijzonder lastige plek, kunt u urinetherapie toepassing zo vaak als je plassen. Als u niet waar u een volledige monster kan vangen, probeer het vangen van slechts een paar druppels met de vinger voor een snelle toepassing.

Voor heel huidverzorging, of grote knelpunten, zet urine in een schone spuitfles en spuit het op je huid, dan laat het daar droog als een lichaam mist. Of voeg een paar druppels naar uw normale lotion, zodat je wat op elke keer dat u hydrateren zetten.

Making It Stronger

Een regelmatige urinemonster moet beginnen om de resultaten in een paar dagen laten zien. Echter, als je het gevoel dat je wilt een sterkere zalf proberen kunt u één te maken. Verzamel een steekproef en bewaar het in een donkere container op een koele, donkere plaats voor tussen de 4-8 dagen. Dit monster zal veel sterker ruiken, dus misschien wil je te spoelen of te wassen het af voordat u verder gaat met de rest van je routine.

Is dit veilig?

Omdat urine steriel aan, meeste zorgen over het gebruik van urine als therapie afkomstig uit de voorstelling van mensen drinken urine. De stof ureum kan gevaarlijk zijn als het in de bloedbaan komt. Artsen lijken het erover eens dat het het meest waarschijnlijk is onschadelijk voor de meeste mensen, in kleine hoeveelheden.

Sommige artsen holistische dat ureum antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, waardoor het een sterke kandidaat voor gebruik als een huid therapie maakt. Echter, westerse geneeskunde langzaam rond urinetherapie komen en de meeste van de "proof" op werkzaamheid afkomstig van anekdotisch bewijs.

Gebruikers moeten zorgen om te voorkomen dat het gebruik van urine op open wonden. En zoals met elk product op de huid, kijk uit voor bijwerkingen. Mogelijke neveneffecten van het gebruik van urine op de huid kan rash omvatten.

Share This Post