Index / Gezondheid / Urine Burning zonder infectie

Share This Post

Gezondheid

Urine Burning zonder infectie

Urine branden is een veel voorkomend symptoom van een infectie; echter kan een branderig gevoel ervaren zonder de aanwezigheid van bacteriën. Omstandigheden die een infectie betrokken zijn gemakkelijker gediagnosticeerd en behandeld. In die gevallen

Advertisement

Urine branden is een veel voorkomend symptoom van een infectie; echter kan een branderig gevoel ervaren zonder de aanwezigheid van bacteriën. Omstandigheden die een infectie betrokken zijn gemakkelijker gediagnosticeerd en behandeld. In die gevallen wordt de bacteriën gedetecteerd in de urine en een antibioticum verdwijnt gewoonlijk de infectie.

Interstitiële cystitis

Interstitiële cystitis is een ziekte waarbij de blaas. De blaas geïrriteerd raakt en veroorzaakt pijn in het bekken en een branderig op urineren. Deze ziekte, die autoimmune aard kan zijn, is het moeilijk te diagnosticeren en wordt verergerd door het eten van voedsel rijk aan kalium.

vergrote prostaat

Mannen met een vergrote prostaat citeren branden bij het plassen als een van de belangrijkste symptoom. Als u last prostaat problemen, is het belangrijk om uit te sluiten kanker.

irriterende stoffen

Bepaalde voedingsmiddelen en dranken kan de blaas irriteren en veroorzaken branden bij het plassen. Voedingsmiddelen die pittig of zuur zijn, samen met cafeïne en alcohol, kan een branderig gevoel veroorzaken.

Reactie

Een branderig gevoel bij het plassen kan ook een reactie op een irriterend in een zeep, deodorant, bubbelbad of vrouwelijke hygiëne product.

Gemeenschap

Branding op plassen kan soms voorkomen na de geslachtsgemeenschap. Dit is een veel voorkomend symptoom dat verdwijnt op zijn eigen en is niets aan de hand.

Share This Post