Index / Huis / Unieke Ideeën voor het afdekken van een gat in het plafond

Share This Post

Huis

Unieke Ideeën voor het afdekken van een gat in het plafond

Een gat in het plafond is een doorn in het oog. Als u nog niet zijn uitgerust om het gat patch zelf, laten we een kans het gat voor u om het plafond te versieren op een unieke manier. Het toevoegen van decoratieve elementen aan het plafond kan een ru

AdvertisementEen gat in het plafond is een doorn in het oog. Als u nog niet zijn uitgerust om het gat patch zelf, laten we een kans het gat voor u om het plafond te versieren op een unieke manier. Het toevoegen van decoratieve elementen aan het plafond kan een ruimte met warmte en visuele belang. Koop vooraf gemaakte plafond decoraties, of maak je eigen.

plafond Medallion

Historisch gezien, plafond medaillons waren ronde, gips, rozet-achtige decoratieve elementen die een hanglamp en afgestemd kroonlijst en andere architectonische elementen in het gebouw omsingeld. Vandaag de dag zijn plafond medaillons gemaakt van piepschuim, maar nog steeds uitzien als gips. Het schuim maakt plafond medaillons goedkoper, lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Kleef een plafond medaillon zonder hanglamp om het gat te dekken en versier uw plafond. Koop een plafond medaillon dat groter is dan het gat, zodat je oppervlak voor het lijmen. Gebruik lijm kalefateren en schroeven om het medaillon te installeren. Bedek de schroefkoppen met kalefateren en verf. In plaats van het kopen van een plafond medaillon, kan je ook snijden uw eigen uit geëxtrudeerd polystyreen. Carve polystyreen met behulp van standaard carving-instrumenten en zand het glad met schuurpapier.

Tapijtwerk

Een wandtapijt opgehangen aan het plafond verzacht en verlevendigt een kamer. Wandtapijten van alle soorten en maten zijn beschikbaar, waaronder wandtapijten met plantaardige en dierlijke beeldspraak, Keltische ontwerpen, Perzische ontwerpen, religieuze iconen, muzikale thema's en moderne abstracte ontwerpen. Een andere optie is om uw eigen tapijt te maken door het gebruik van weefsel kleurstof, textielverf en stof markeringen op lichte stof. Tie-stervende is ook een snelle en eenvoudige manier om een ​​tapijt met opvallende patronen te creëren.

Starry Night

Zet uw plafond in een oogwenk nachtelijke hemel met sterren. Plaats een ster over het gat en distribueren van andere sterren in de hele kamer. Schik sterren van verschillende grootte willekeurig, terug in de weer van het creëren van clusters meer open dispersie, en het creëren van de natuurlijke uitstraling van een nachtelijke hemel. Zelfklevende plafond sterren zijn online beschikbaar, waaronder glow-in-the-dark sterren, of u kunt uw eigen te maken. Kies uit een verscheidenheid van methoden voor het maken van sterren, inclusief het gebruik van chroom zilver Mylar papier, bladgoud, papier, karton en glow-in-the-dark verf, of papier en glitter.

Wolk

Maak een sculpturaal wolk met een massa van papier, piepschuim of plastic bekers. Begin met het hechten van een aantal bekers tot het maximum rond het gat. Plaats de kopjes zodat ze recht naar beneden worden geconfronteerd. Een voor een warme lijm extra kopjes aan de overstag cups tot je het creëren van een massa van cups in de vorm van een kleine wolk. Van een afstand, en wanneer het licht hits en verlicht hen, zal de bekers worden omgevormd tot een prachtig, drijvende wolk.

Iemand is Stuck!

Spullen een pop in het gat, zodat alleen de benen opknoping uit, tot een onooglijk gat in het plafond om te zetten in een humoristische verklaring. U kunt uw eigen benen voor het gat te creëren door vulling nylons en zetten een rok op hen, of het vullen van een broek. Naai op een paar oude schoenen aan de voeten te vertegenwoordigen.

Share This Post