Index / Tuin / Uitpakken Neem Oil

Share This Post

Tuin

Uitpakken Neem Oil

Neem olie is een plantaardige olie die min of meer uit de zaden en vruchten van neem, een groenblijvende boom in India wordt ingedrukt. Dit is een van de belangrijkste producten die worden gebruikt in de biologische landbouw en biologische geneesmidd

Advertisement

Neem olie is een plantaardige olie die min of meer uit de zaden en vruchten van neem, een groenblijvende boom in India wordt ingedrukt. Dit is een van de belangrijkste producten die worden gebruikt in de biologische landbouw en biologische geneesmiddelen. Neem olie is normaal gesproken licht tot donker bruin en is erg bitter en ruikt naar pinda's in combinatie met knoflook. Fabrieken extract neem olie door vele grootschalige processen.

Wat je nodig hebt

  • 2 pond. neemzaden Rolling pin Stoffen zak Sieve Emmer 5 kopjes water

Leg een paar handenvol van de zaden op de teller en rollen ze met de deegroller. Plet ze volledig en zitten de afgewerkte zaden binnen de stoffen zak. Doorgaan om zaden te verpletteren op deze manier totdat alle zaden worden vermalen en in zakken gedaan.

Zitten de zak van binnen de emmer en giet het water door de binnenkant van de tas. Hierdoor kan de olie uit de zak en in de emmer stroomt. Als u vindt dat dit niet genoeg olie zal produceren voor u, dan kunt u altijd verhoging van het bedrag van de zaden en water gebruikt. Om dit te doen, gewoon de zaden verdubbelen tot 4 pond. en dan het dubbele van het water tot 10 kopjes.

Laat de zak te zitten in een zeef bovenop de emmer over nacht. Hierdoor kan de rest van de olie te sijpelen uit de zak en in de emmer voor het verzamelen van de volgende ochtend. Verzamel de olie en gebruik als nodig.

Hints

Deze methode wordt gebruikt in de Derde Wereld landen om de olie voor gebruik uittreksel aan gewassen. Het duurt ongeveer 50 liter (iets minder dan 53 US liter) van de olie een oppervlakte van 1000 vierkante meter (ongeveer 10.800 vierkante voet) van gewassen te behandelen. Er zijn andere manieren van de winning van olie in huis, maar vele hebben met een hogere technologie machines of het gebruik van organische oplosmiddelen. De organische oplosmiddelen zijn niet gezond om te gebruiken en de machines die gebruikt worden voor het breken en persen van de neem zaad is duur en niet de moeite waard de aanschaf van een kleine schaal setup. Dit water extract is de makkelijkste en meest kostenefficiƫnte manier van het extract volledig te verwijderen. Vergeet niet als je gaat om dit te gebruiken in een spuitbus, moet worden gespannen door een doek eerste of het zal verstoppen.

Share This Post