Index / Cars / Uitlaat Problemen Brake

Share This Post

Cars

Uitlaat Problemen Brake

Motorrem (aka Jake of Jacobs remmen) zijn een beproefde manier van het verminderen van de rem slijtage van zware vrachtauto's, en het vergroten van de veiligheid bergafwaarts. Na het installeren van een van deze eenvoudige vlinderkleppen, kan de best

AdvertisementMotorrem (aka Jake of Jacobs remmen) zijn een beproefde manier van het verminderen van de rem slijtage van zware vrachtauto's, en het vergroten van de veiligheid bergafwaarts. Na het installeren van een van deze eenvoudige vlinderkleppen, kan de bestuurder daadwerkelijk controle downhill versnelling zonder gebruik te maken van de voet remmen, die snel kunnen oververhit raken en falen onder voortgezet gebruik. Echter, als ze zouden kunnen werken, motorrem kan storingen veroorzaakt door zowel algemene slijtage en oneigenlijk gebruik ervaren.

Uitzetten

De situatie: Een bestuurder grijpt de uitlaatrem, en zij verricht gedurende een paar seconden voordat het vrijgeven. Deze aandoening wordt meestal veroorzaakt door ofwel een stroomopwaartse uitlaat lek of een geblazen pakking. Hoe dan ook, wordt de motorrem niet ontvangen van de druk die het nodig heeft om open te blijven. Dit is een steeds vaker voorkomende probleem van vele veroudering aftermarket motorrem, omdat ze zouden zijn gekomen met inferieure pakkingen uit de fabriek.

ratelende

Modern motorrem het algemeen niet direct vent aan de buitenkant als old-school-eenheden, dat is de reden waarom nieuwe tractor trailers alleen een constante gegrom uit te geven tijdens het remmen in plaats van het geweer-scherpe geratel van weleer. Als u een luide rammelaar wanneer de motorrem is bezig hoor, dan is er een lek, hetzij op de uitlaat bypass, uitlaatspruitstuk of motorrem pakking.

Turbo Oververhitting

Het doel van een uitlaatrem is het verminderen of elimineren uitlaatstroom volledig, waardoor de turbo en uitlaatspruitstuk moet alle geaccumuleerde warmte van uitlaatgassen bevatten. Factory turbo-diesel motoren hebben al zeer zware ijzeren turbo gietstukken om te gaan met deze warmte zinken probleem, maar ook kunnen ze overweldigd worden en beginnen te smelten.

oververhitting van de motor

Deze aandoening kan op zeer snel komen, zeker als de toeren te hoog, terwijl de motorrem is ingeschakeld. De wrijving die door een lopende motor en de kleine hoeveelheid diesel nog geïnjecteerd creëert een veel warmte, waardoor de motor niet kan elimineren wanneer de uitlaat geblokkeerd. Over-revving, terwijl op de Jake rem kan leiden tot een snelle plaatselijke oververhitting, en de veiligheid van de motor stilleggen.

Over-Revving

Hoewel bijna alle moderne turbo-diesels hebben een soort van zelfbescherming systeem om te bemiddelen in het geval van een oververhitting, zelfs de best ontworpen kan niet omgaan met een ongecontroleerde over-rev. Als de versnellingsbak in een te lage of een toestel voor de heuvel te afstammen, zou een Jake rem genoeg kracht om de transmissie steken in de versnelling en over-rev de motor op het punt van de vernietiging van toepassing.

Share This Post