Index / Bedrijf / Uitdagingen en Kansen in Organizational Behavior

Share This Post

Bedrijf

Uitdagingen en Kansen in Organizational Behavior

Organisatorisch gedrag is hoe individuen en groepen handelen en reageren in een werkomgeving. Het begrijpen van dit gedrag is van vitaal belang voor het draaien van wat er aan de oppervlakte als een uitdaging in kansen voor groei kunnen worden weerge

AdvertisementOrganisatorisch gedrag is hoe individuen en groepen handelen en reageren in een werkomgeving. Het begrijpen van dit gedrag is van vitaal belang voor het draaien van wat er aan de oppervlakte als een uitdaging in kansen voor groei kunnen worden weergegeven. Gemeenschappelijke uitdagingen - en de bijbehorende mogelijkheden - in een klein-zakelijke werkomgeving onder meer ethiek, werkplaats diversiteit, de vooruitgang in de informatietechnologie en motiverende overwegingen.

Ethisch gedrag

Net als onethisch gedrag onherstelbare schade aan het imago van een bedrijf kan veroorzaken, ethisch gedrag en sociale verantwoordelijkheid te creëren kansen voor het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van de reputatie van de onderneming. De uitdaging is om schimmel gedrag, zodat werknemers niet hun eigen belangen ten koste van het bedrijf te promoten, noch de belangen van de onderneming ten koste van het publiek te promoten. Een sterk ethisch beleid en "leiderschap door het voorbeeld" zijn manieren waarop veel bedrijven aan te pakken deze uitdaging.

Workplace Diversity

Een benadering van diversiteit die de behoeften van de werknemers en de klanten weerspiegelt kunnen mogelijkheden voor betere probleemoplossing via een instroom van nieuwe creatieve ideeën, een hogere productiviteit en een betere klantenservice te creëren. Dit vereist echter de afweging van de noodzaak gevoelig voor de behoeften van de werknemers, die kunnen verschillen in leeftijd, geslacht, ras, etniciteit, religie of seksuele geaardheid te zijn, zonder dat het creëren van een klimaat van conflict en wantrouwen onder andere werknemers. Een andere uitdaging is om te beslissen hoe het beste gebruik te maken van de verschillen om de productiviteit en de prestaties doelen te bereiken.

Informatie Technologie

Vooruitgang in de informatietechnologie bieden mogelijkheden om de klantenservice te verbeteren, de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. De uitdaging ligt in het ontwikkelen van gedrag dat organisatorisch leren en creativiteit te bevorderen. Behavioral uitdagingen kleine bedrijven kunnen worden geconfronteerd onder meer uit de buurt van face-to-face communicatie verschuift naar virtuele communicatie via teleconferencing, instant messaging en e-mail. Een andere uitdaging ligt in het overwinnen van de negatieve houding sommige werknemers kunnen hebben in de richting van automatisering, elektronische communicatie en informatie technologie in het algemeen.

Medewerkers Motivatie

Het vinden van manieren om werknemers te motiveren is een veel voorkomende gedrag in organisaties uitdaging. Dit kan een nog grotere uitdaging voor kleine bedrijven die voornamelijk te huren part-time of tijdelijke werknemers of die on-site contract personeel, vooral omdat gemeenschappelijke motivators zoals werkzekerheid en promoties vaak niet van toepassing zijn. Ondanks dit, kan tactiek zoals empowerment en eigen beheer werk teams werken te motiveren en creëren het gevoel van loyaliteit van vitaal belang voor het draaien van motiverende uitdagingen in kansen voor het verbeteren van de productiviteit.

Share This Post