Index / Eten drinken / U bent niet verondersteld naar Like Meat Medium. Maar ik doe.

Share This Post

Eten drinken

U bent niet verondersteld naar Like Meat Medium. Maar ik doe.

Een man gaf me wat vlees de andere dag. Niet die zich zorgen maken. Hij was gewoon een man die ik kende. Maar je kunt zien wat het vlees was net uit de afbeelding hierboven. Dit was Kansas Kobe, een aantal van de beste en meest zeldzame rundvlees kun

AdvertisementEen man gaf me wat vlees de andere dag. Niet die zich zorgen maken. Hij was gewoon een man die ik kende. Maar je kunt zien wat het vlees was net uit de afbeelding hierboven. Dit was Kansas Kobe, een aantal van de beste en meest zeldzame rundvlees kun je overal vinden. Het is hetzelfde runderras, dat de beroemde Japanse Kobe steaks zijn gemaakt van, maar signally verbeterd door daadwerkelijk de vrijheid om rond te lopen in groene velden, en deelnemen aan heerlijke zoete maïs en graan. De steak was ik surreptiously gleed was een juweel van gemarmerd rood vlees en ik was hard ingedrukt om erachter te komen wat te doen met het. Ik kan niet koken in mijn kleine appartement, maar ik was zenuwachtig over toe te vertrouwen aan een chef-kok. Waarom?

Omdat chefs altijd denken dat u geweldige vlees zeldzaam moeten eten. En chef-koks zijn verkeerd over.

Er is een diepe en langdurige vooroordeel tegen steak minder dan middellange-zeldzaam. Het is al dogmatisch uitgesproken door de meest gezaghebbende van het voedsel wijzen. Jeffrey Steingarten van Vogue, de decaan van de Amerikaanse voedsel schrijvers, is van mening dat alle steaks moet worden geserveerd met een donkere korst, op grond waarvan zou moeten worden gezien "" droge grijs-bruine streep net onder, en dan lagen van grijs-roze, stoffig nam toe , scharlaken, en ten slotte, over het midden, een paarsachtige karmozijnrode. "Steingarten, net als veel voedsel schrijvers, heeft een dogmatische gebogen die alleen wordt verergerd door zijn titanic leren en zijn opleiding als advocaat. Hij is klaar, net als zoveel voedsel schrijvers, om het boek voor iedereen die is niet klaar om enthousiast over rood vlees en droog veroudering gooien.

Maar Raad eens? Ik hou van rib steaks gekookt medium. Een hete roze pakken vette bezuinigingen zoals deze recht naar beneden op de grond. Wat gaat er gebeuren als je het koken medium? Zal het hard en taai? Nee; dat gebeurt alleen wanneer de spieren worden hopeloos strak en ingesnoerd van te veel warmte. Doorbakken vlees is inderdaad een gruwel, als Steingarten zou kunnen zeggen, want op een gegeven moment het vlees verliest alle smaak en al tederheid, en verandert in een kauwspeeltje. Maar een medium biefstuk is minder taai dan een zeldzame één. Zeldzaam vlees, door volkomen speling, is moeilijk te kauwen om dezelfde reden een fiets kabel moeilijk door te snijden: het biedt geen weerstand.

Nou, hoe zit het met de smaak? Zeker dat je iets in vlezige smaak te verliezen, niet? Kan zijn. Maar ik denk niet eten rib steaks op de rode vlees zelf te proeven; Ik eet het hen om het vet, dat is op zijn best wanneer het sissen of op zijn minst gesmolten proeven. En tenzij de biefstuk is een vier-inch bohemoth, het meeste van wat je proeft gaat het oppervlak. Dat is waar alle magie gebeurt. Dat is waar de Maillard-reactie plaatsvindt, dat de alchemie die dode, slap, koud vlees transmuteert in het sissen en sear en de textuur van een biefstuk. Dat is waar al het zout is, dat als ik heb geschreven voordat is in principe cocaïne in de mond; en dat, wanneer een saus of toplagen te zijn. Omdat er zo veel van de biefstuk ervaring is over het oppervlak, wil je niet dat het oppervlak zo bruin als je kunt krijgen?

Ik doe. En dat is waarom ik ook een ander stuk van de vlezige verkeerde informatie te negeren, namelijk het idee dat je moet laten een biefstuk zitten en op kamertemperatuur komen voordat u het koken. Die heeft geen zin at all! Hoe warmer de biefstuk is als je het in de pan of grill, hoe minder je hebt om te koken om het te krijgen waar je wilt; en gezien het feit dat dezelfde mensen die suggereren deze methode zijn dezelfde degenen die houden van het aan zeldzaam, dat heeft geen zin at all! Hoe kouder het vlees is, hoe meer je kan het bruin zonder overcooking het. Maar vlees mythen zijn sterk als ze eenmaal greep van geesten mensen nemen, en deze twee blijven regeren over vele goede eters, ondanks het feit dat in volslagen tegenspraak. Wat kan ik zeggen? Het is maar goed dat je me ontmoet.

Josh legt de verschillende stadia van het vlees gaar is, van zeldzaam om goed gedaan.

Share This Post