Index / Eten drinken / Typische gerechten van de Duitse immigranten

Share This Post

Eten drinken

Typische gerechten van de Duitse immigranten

De eerste Duitse immigranten aangekomen op de Jamestown nederzetting in Virginia in 1608. In 1832, meer dan 10.000 Duitse immigranten waren naar de Verenigde Staten komen, waardoor met hen de typische gerechten uit hun geboorteland. Vandaag de dag, d

AdvertisementDe eerste Duitse immigranten aangekomen op de Jamestown nederzetting in Virginia in 1608. In 1832, meer dan 10.000 Duitse immigranten waren naar de Verenigde Staten komen, waardoor met hen de typische gerechten uit hun geboorteland. Vandaag de dag, de voorouders van deze immigranten nog steeds genieten van deze traditionele voedingsmiddelen. Daarnaast zijn de voedingsmiddelen zijn opgenomen in de Amerikaanse eetcultuur ook.

Duitse aardappelsalade

In tegenstelling tot wat sommigen denken, is er geen enkele 'traditionele' recept voor een Duitse aardappel salades. Duitse allochtone vrouwen hadden elk hun eigen manier van het maken van het, te beginnen met gekookte aardappelen. Andere ingrediënten zijn bacon, kool, bouillon en mosterd, afhankelijk van de individuele smaak.

Frankfurter Würstchen

Frankfurter Würstchen, door vroege immigranten naar Amerika gebracht was een dunne worst, gerookte en gemaakt van varkensvlees. Vandaag is het bekend als de "hot dog", en het wordt overal verkocht in verschillende vormen en smaakstoffen.

Zuurkool

Zuurkool of "zure kool" is een groene kool zeer dun gesneden, dan vergist. Gemakkelijk, de meest herkenbare van voedingsmiddelen uit Duitse immigranten, werd het een favoriete voedsel op New Year's Eve om geluk te vertegenwoordigen voor het nieuwe jaar.

zoute krakelingen

Duitse pretzels gevormd tot een grote twist, vervolgens gebakken om een ​​bruine knapperige korst, waardoor de binnenkant zacht. Toen de immigranten brachten deze typisch Duitse gerechten naar Amerika, werd het al snel een favoriete snack die verkocht op beurzen en winkels het hele land.

Christstollen

Christstollen, ook wel bekend als stollen, is een taart gemaakt alleen Advent en Kerstmis. Stollen vertegenwoordigt Jezus gewikkeld in zijn doeken. Stollen werd gevuld met gedroogde vruchten en noten en gekonfijte schillen van citrusvruchten, en het maken van stollen voortgezet als een jaarlijkse traditie met Duitse immigranten.

Share This Post