Index / Cars / Typen Olie voor een Mercedes Benz

Share This Post

Cars

Typen Olie voor een Mercedes Benz

Mercedes-Benz is een luxe autofabrikant bekend voor het produceren van auto's die stijl en een uitstekend design te combineren met technologie en prestaties. Als u eigenaar van een Mercedes, die regelmatig onderhoud is de sleutel voor een optimale va

AdvertisementMercedes-Benz is een luxe autofabrikant bekend voor het produceren van auto's die stijl en een uitstekend design te combineren met technologie en prestaties. Als u eigenaar van een Mercedes, die regelmatig onderhoud is de sleutel voor een optimale van de prestaties. Het krijgen van regelmatige olie verversen is een fundamentele stap in het houden van uw Mercedes presteren op een hoog niveau, maar moet jij de juiste olie te gebruiken. Je moet de juiste oliegewicht, evenals de juiste kwaliteit kennen.

Gewicht

Oliën waarvan het gewicht of de viscositeit, is goed voor lage temperaturen hebben een "W" naar hun getal, terwijl oliën die worden gebruikt bij hoge temperaturen niet. Sommige oliën zijn goed voor zowel en worden aangeduid als multi-viscositeit, alle weersomstandigheden of alle temperaturen oliën. Het zijn deze oliën die worden vermeld voor gebruik in de meeste Mercedes-Benz voertuigen. Multi-viscositeit olie 5W-40 gewicht wordt aanbevolen voor de meeste modellen, maar 0W-30, 0W-40, 10W-40, 5W-30 worden ook gebruikt in sommige auto.

Single-Grade

Dit type motorolie staat meestal alleen smalle temperatuurbereiken, hetzij bij hoge of lage temperaturen. Het kan gebruikt worden op enkele stroom Mercedes-Benz modellen, zoals dieselmotoren model series 300, 400, 500 en 900. De OM 457 en 460 modellen Ook één motorolie gebruiken, maar het bedrijf beveelt één -grade voor een van alleen de voertuigen "in uitzonderlijke gevallen."

Multi-Grade

Dit type motorolie wordt beter optreden in een breder temperatuurgebied. Het wordt aanbevolen voor gebruik op het merendeel van de Mercedes-Benz voertuigen. Een lange lijst van olie merken zijn goedgekeurd door het bedrijf, van JB Duitse olie te merken met dat Amerikanen meer vertrouwd zijn, zoals Castrol, Mobil en Pennzoil.

Share This Post