Index / Feesten & mee naartoe / "Twinkle, Twinkle Little Star" Baby Shower Ideas

Share This Post

Feesten & mee naartoe

"Twinkle, Twinkle Little Star" Baby Shower Ideas

Ontwerp een baby shower gecentreerd op de zachte kleuren van een nachtelijke hemel en het kinderliedje "Twinkle, Twinkle Little Star" naar een rustige sfeer voor de moeder te zijn te creëren. Blauw, geel en wit geaccentueerd met zilver en goud t

AdvertisementOntwerp een baby shower gecentreerd op de zachte kleuren van een nachtelijke hemel en het kinderliedje "Twinkle, Twinkle Little Star" naar een rustige sfeer voor de moeder te zijn te creëren. Blauw, geel en wit geaccentueerd met zilver en goud te maken het thema veelzijdig voor "team pink" of "team blauw," en stervormige decoraties zijn eenvoudig te maken, maar de productie van schitterende resultaten. Nemen het thema in het voedsel en spelletjes voor een complete douche-ervaring.

Verlichting en Decoratie

Twinkle lampen zijn ideaal voor deze baby shower thema en je kan ofwel de verrekende of touw rassen gebruiken. Monteer ze tegen donkerblauwe tule een mock nachtelijke hemel te creëren of laten hen onder zilverachtige tule en katoen batting om wolken te creëren. Glitter lampen, papieren lantaarns en echte of kunstmatige kaarsen maken zachter verlichting en voeg glans aan het motief. Gebruik kaarsen in de kleuren blauw en geel of gebruik wit papier lantaarns gestempeld met manen en sterren. Star en de maan ballonnen in combinatie met goud, zilver en wit latex ballonnen toe te voegen hoogte tot de decoraties. Inclusief folie sterren en manen om de ballonnen op tafels of stoelen wegen. Crêpepapier, tule en organza creëren zacht en etherische decoraties te verbinden met de "diamant in de hemel" van het kinderliedje.

centerpieces

Stervormige spiegels vormen de basis voor centerpieces die gele en witte asters, glittery objecten, sprays van parels en kristallen, of zilver en wit veerpluimen bevatten. Tall vazen ​​gevuld met ster ornamenten of schuim vormen zijn een sterke basis voor niet-floral centerpieces terwijl slanke gele en blauwe knop vazen ​​bedekt met uitbarstingen van asters en lelies maken mooie verklaring stukken.

Spellen

Van de baby Bingo on-ster patroonpapier op "Wie is dat Star?" baby's games, nemen de ster motief in de traditionele shower games. Hebben gasten denk celebrity babyfoto's aan het begin van de douche of tijdens het eten, dan prijzen toekennen aan het einde van de douche. Voor Baby Bingo, gebruik gevormd plakboekdocument voor de gasten om welke items denk dat de moeder te zijn ontvangen. Vul de papieren kaarten zoals bingo kaarten en de prijzen uitreiken aan de winnaars.

Decor Table and Food

Plaats zilver en goud servies bovenop glittery tafelkleden. Vorm desserts of finger sandwiches als sterren en manen en serveer ze op zilver of goud dienbladen. Plastic stervormige dienbladen of gerechten voor een dessert tafel en stervormige ijsblokjes ronden de thema-diner.

Dit en dat

Hebben gasten schrijven stukjes van advies of aanmoediging om de eregast op papier sterren en manen, dan hang ze uit een strook van donker-blauwe stof. Geef ster-vormige snoep gunsten zoals lolly's, harde snoepjes of gekleurde chocolade, of geven de gasten geschenkverpakking van stervormige cookies en hun eigen ster en maan cookie cutters.

Share This Post