Index / Wensen en Feesten / Twee Super Gemakkelijk Advent kalenders voor Last-Minute DIYers

Share This Post

Wensen en Feesten

Twee Super Gemakkelijk Advent kalenders voor Last-Minute DIYers

Als de eerste van december creeped op voordat u gemaakt of vonden een adventskalender, maak je geen zorgen. We hebben twee ideeën die je kunt samen in praktisch geen tijd te trekken. Brown Paper and Washi Tape Advent Kalender Wat je nodig hebt Washi

Advertisement

Als de eerste van december creeped op voordat u gemaakt of vonden een adventskalender, maak je geen zorgen. We hebben twee ideeën die je kunt samen in praktisch geen tijd te trekken.

Brown Paper and Washi Tape Advent Kalender

Wat je nodig hebt

Washi tape Houten wasknijpers, 24 Kleine enveloppen Number stickers of een stencil en metallic goud marker Yardstick of meetlint en liniaal Hot lijmpistool Grote ster sticker of karton ster en glitter van de sneeuwvlok stickers of de bouw van papier, een sneeuwvlok punch en een lijmstift (optioneel)

Snijd washi tape aan te passen, en wikkel de voorzijde van elke wasknijper met tape.

(We gebruikten washi tape met vier verschillende ontwerpen om sets van 8, 6, 4, 4 maken, en 2)

Plaats een aantal sticker op elke enveloppe, 1 tot en met 24. U kunt ook gebruik maken van een stencil en marker om de enveloppen te nummeren.

Voor elke dag, schrijf dan een activiteit op een papiertje en insluiten in een envelop. Kies leuke familie-activiteiten, zoals 'Sing kerstliederen in een Senior Center "en" Maak een peperkoek huis "en" Family Movie Night: Elf "en" Maak poedersuiker donut sneeuwpoppen. "

Knip een stuk bruin pakpapier, 44 inches lang. Trek een verticale lijn in het midden van het papier. Vanaf 8 inch van de onderkant van het papier, trek vijf horizontale lijnen, waardoor 71/2 inches tussen de lijnen. Maak de lijnen 20, 16, 14, 12 en 6 inches lang.

Plaats washi tape in een boom vorm, met behulp van de gemarkeerde lijnen als leidraad.

Lijm een ​​grote ster aan de top van de boom. (Wij vallen een kartonnen ster met glitter, maar een grote sticker zou goed werken, ook.)

Steek een envelop in de kaken van elke wasknijper. Schik de wasknijpers in rijen langs de tape "boom", in rijen van 8, 6, 4, 4 en 2. Gebruik een hete lijmpistool aan de wasknijpers hechten aan de kalender.

Optioneel: willekeurig toepassen sneeuwvlokken rond de kalender. Stickers zou goed werken, maar we sloeg ons uit de bouw papier en bevestigd ze met een lijmstift.


Shoe Organizer Advent Kalender

Wat je nodig hebt

24-pocket canvas schoen organisator Aantal stempels en inkt Perkamentpapier Wide satijn of fluwelen lint Hot lijmpistool 24 kleine geschenken

Vouw de schoen organisator en leg het op een plat werkoppervlak. Snij bakpapier om te passen in de zakken. Voordat stempelen elke zak, schuift het perkament papier in de zak om de inkt uit bloeden door het weefsel te houden. Aan de onderzijde open, stempel nummers 1 tot 24 op de zakken van de schoen organisator.

Werken van de rug, bevestigt lint om de buitenranden, met een hete lijmpistool.

Gebruik de clips voorzien van de schoen organisator op te hangen op een deur, en vul elke zak met een gift.


Share This Post