Index / Huis / Twee personen kunnen passen op een Full Size Bed?

Share This Post

Huis

Twee personen kunnen passen op een Full Size Bed?

Full size bedden, ook wel dubbele bedden, kunnen twee mensen slapen, maar je zou niet zo comfortabel als je zou in een queen size bed, dat is 6 inch breder is dan de volledige grootte versie. Taller mensen vinden het moeilijker om comfortabel te krij

Advertisement

Full size bedden, ook wel dubbele bedden, kunnen twee mensen slapen, maar je zou niet zo comfortabel als je zou in een queen size bed, dat is 6 inch breder is dan de volledige grootte versie. Taller mensen vinden het moeilijker om comfortabel te krijgen, omdat de full size bed is 5 inches kleiner dan een queen size.

Dimensies

De full-size of tweepersoonsbed is 54 inch-by-75 inch. Dat betekent dat elke persoon slechts 27 inches van de slaapkamer, dat is niet veel ruimte, vooral voor mensen met grotere gestalten. De lengte is goed voor mensen die minder dan 6 voet lang, afhankelijk van waar je je kussen, dat is 20 inch breed plaatsen.

voordelen

Omdat full size bedden zijn kleiner dan de koningin of kingsize bedden, kunt u de matras en boxspring passen in een kleinere kamer. Als u een slaapkamer op de bovenverdieping, zal de matras manoeuvreren de trap makkelijker dan een grotere matras, vooral als je een laag plafond of scherpe bochten in de trap.

beddegoed

Beddengoed voor de full size bed is goedkoper dan queen of king size bed lakens. Full size vlakke platen zijn 80 inch-by-94 inch. De hoeslakens zijn 54 inch-by-75 inch en de standaard kussenslopen zijn 20 inch-by-30 inch. Dekbedden voor een full size bed zijn 80 inch-by-90 inch, of u kunt een volledige / queen Trooster, dat is 88 cm in het vierkant te gebruiken.

Queen size bedden

Queen size bedden zijn 60-inch-by-80 inch, waarin elke persoon geeft 30 inch slaapruimte. Queen bedden zijn 5 inches langer dan full size bedden, om langere mensen tegemoet te komen. Het beddengoed zal een beetje meer kosten, maar als je een full / queen dekbed, het zal passen bij de queen size bed.

Share This Post