Index / Onderwijs / Turtle Life Cycle Activiteiten voor Elementary School

Share This Post

Onderwijs

Turtle Life Cycle Activiteiten voor Elementary School

Een schildpad begint zijn leven als een ei en, eenmaal uitgekomen, wordt een hatchling genoemd. Turtles voor zichzelf zorgen vanaf de geboorte als ze groeien van hatchlings aan jongeren dan in volwassenen. Volwassen schildpadden migreren naar strande

AdvertisementEen schildpad begint zijn leven als een ei en, eenmaal uitgekomen, wordt een hatchling genoemd. Turtles voor zichzelf zorgen vanaf de geboorte als ze groeien van hatchlings aan jongeren dan in volwassenen. Volwassen schildpadden migreren naar stranden waar de vrouwtjes leggen eieren voor de mannetjes te bevruchten. De eieren worden bedekt met zand, totdat ze uitkomen. Leer het basisonderwijs over de levenscyclus van een schildpad door middel van multi-zintuiglijke activiteiten en boeken.

Knip en plak

Knippen en plakken activiteiten mogelijk te maken van de mogelijkheid voor studenten om visueel te zien van de levenscyclus van een schildpad en de levenscyclus in de juiste volgorde handmatig te regelen. Knippen en plakken activiteiten te ontwikkelen fijne motoriek en visuele verwerking vaardigheden en helpen tactiele en visuele leerlingen begrijpen nieuw materiaal. Druk een knip en plak de activiteit van werkbladen op TimeForKids.com of maak je eigen.

Graphic Organizer

Graphic organisatoren zijn uitgebreide leermiddelen voor studenten in alle rangen. Breek de studenten in groepen en hebben ze in een grafische organisator of de schildpad levenscyclus toont vullen. Jongere studenten kunnen foto's te vestigen op de levenscyclus te portretteren. Oudere leerlingen kunnen tekenen en bijschriften toevoegen. U kunt uw eigen grafische organisator maken door het tekenen van zeven cirkels of dozen en hen te nummeren. De leerlingen kunnen in elke fase in te vullen: het uitbroeden, kruipen om water, migratie, kruipen op het land, het vinden van een plek om te nestelen, het graven van een gat en het leggen van eieren. Je kan ook een pre grafische organisator gebruikt zoals die ook op TimeForKids.com.

Story Walk

Boeken zijn waardevolle leermiddelen voor visuele en auditieve leerlingen. Gebruik boeken, zoals 'One Tiny Turtle "door Nicola Davies en Jane Chapman of" Schildpadden van het Zee "door Gail Gibbons, om studenten de interesse wekken en hen te laten kennismaken met de levenscyclus van een schildpad. Neem de studenten op een foto wandeling door het boek voor het eerst, door samen met hen de foto's en het hebben van hen te beschrijven wat ze zien. Vervolgens lees het verhaal voor hen en zien of ze precies beschreven wat er in elke foto.

sequencing

Gebruik zin strips die elke fase van de levenscyclus van de schildpad beschrijven kinderen in een hands-on sequencing activiteiten te betrekken. Maak de zin strips groot en kleurrijk, en hebben leerlingen in groepen om te proberen en zet de stappen in orde. Kinderen kunnen de stroken lay-out op het tapijt of gebruik maken van magneten om ze te koppelen aan een magnetisch bord. Het gaat om fysieke leerlingen, die leren door middel van beweging en door te doen.

journals

Kinderen leren door middel van vragen en observatie. Maak tijdschriften met je klas door nieten samen gelinieerd papier met een constructie document dekking. Heeft kinderen versieren de dagboeken met foto's van schildpadden. Als u meer informatie over elk onderdeel van de levenscyclus van de schildpad, zijn kinderen op te nemen nieuwe feiten die ze geleerd hebben, vragen schrijven en tekenen van wat die fase eruit ziet. Omvatten suggestieve vragen voor de kinderen om te reageren op als je wilt om hun leren te beoordelen, zoals 'Waar komt een schildpad maakt haar nest?' en 'Wat doet een hatchling doen als het geboren is? "

Share This Post