Index / Fashion, Style & Personal Care / Treggings vs. Jeggings

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Treggings vs. Jeggings

Het concept van de magere bodems als een vervanging voor kousen of blote benen nog in leven is met de toevoeging van de "Jegging" en "tregging," beide takken af ​​van de legging. De legging plicht is om comfort te bieden in beenmode da

AdvertisementHet concept van de magere bodems als een vervanging voor kousen of blote benen nog in leven is met de toevoeging van de "Jegging" en "tregging," beide takken af ​​van de legging. De legging plicht is om comfort te bieden in beenmode dat stijvere broek niet kan leveren. Echter, leggings niet gezien als voldoende broek op hun eigen in dat ze meestal moeten worden gedragen met een naar achteren die top. Jeggings en treggings zijn meer vergevingsgezind alternatieven.

de Jegging

De jegging is een uitvinding die naar verluidt kwam van een vraag naar een Jean dat magerder dan de "magere jeans" populair rond 2009. Het was een denim spandex-hybride die al dan niet waar zakken en riem-lussen, vanwege de dichtheid van de pasvorm. Maar of de jean attributen zijn functioneel of niet, ze fungeren als een visuele toevluchtsoord voor het dragen van een legging als broek in plaats van de dekking van de achterhoede met een tuniek of overdreven lange blouse.

de Tregging

Terwijl de tregging kan soms omvatten denim als een sub-categorie van de broek-legging - sinds jeans zijn officieel een soort van broek - tregging meestal beschrijft een legging-vormige bodem gemaakt van een dikkere stof die meestal wordt gevonden in formele broek. Chino-grade katoen, leer en corduroy komen vaak broek- of tregging materialen die worden gebruikt om de broek uit hun dunnere, stretchier-gevoel tegenhangers te onderscheiden - de legging en de Jegging. De dikkere doek is ook wat het mogelijk maakt een tregging om meer maatwerk en het meeste werk-geval tussen de drie bodems zijn.

Geschikte Plaats van Wear

Terwijl de legging vorm meestal behoudt zijn drager om meer informele gelegenheden vanwege de body-bewuste natuur, de tregging is rand in meer conservatieve lanen. Het materiaal en de algemene kleuren van treggings hebben konden ze worden gecombineerd met meer chic shirts voor meer gereserveerde sociale gelegenheden, zoals een diner date met vrienden of vergaderingen binnen een fashion-gecentreerde onderneming. Jeggings, aan de andere kant, zijn vertrokken voor toevallige ontmoetingen - zoals winkelen data of gaan naar de klas - als gevolg van de associatie van jeans met een ontspannen instellingen. Ongeacht, treggings en jeggings zijn beide goede aanvullingen op dagelijkse dragen in plaats van de al-ongedwongen legging.

Voorbeelden van hoe om te dragen

Voor toevallige ontmoetingen, zijn jeggings best gepaard met iets als slouchy laarzen en een beetje over-sized trui of een T-shirt en vest combinatie. Met strakke jeggings, verhoudingen zijn over het algemeen vleiend als de blouse en schoenen zien eruit alsof ze extra ruimte om te ademen. Voor de meer gereserveerde sociale ontmoetingen, de tregging moet op een strakke ensemble te worden gehouden. Pair treggings met een button-down blouse met Franse mouwen en een getailleerde blazer en dikke-vastgebonden hakken, om het volume rond de huid-strakke broeken te creëren terwijl gestroomlijnd.

Share This Post