Index / tech / Toshiba Laptop Gereedschap

Share This Post

tech

Toshiba Laptop Gereedschap

Toshiba-laptops komen met een verscheidenheid van ingebouwde tools die zijn ontworpen om uw computerervaring gemakkelijker en productiever te maken. De meeste van deze tools is te vinden onder de map "TOSHIBA" in uw lijst met programma's, geplaa

AdvertisementToshiba-laptops komen met een verscheidenheid van ingebouwde tools die zijn ontworpen om uw computerervaring gemakkelijker en productiever te maken. De meeste van deze tools is te vinden onder de map "TOSHIBA" in uw lijst met programma's, geplaatst in het "Utilities" submap. Opties binnen de instrumenten variëren afhankelijk van uw Toshiba laptop model, dus raadpleeg uw handleiding voor bijzonderheden. De Toshiba support website biedt ook een verscheidenheid van online tools die ervoor zorgt dat uw computer bijgewerkt en u laten weten over bekende problemen.

PC Diagnostic Tool

De Toshiba PC diagnosetool kunt u uw computer te testen om problemen met de hardware en de bijbehorende drivers te vinden. Vanuit de tool, kunt u specifieke items om te testen of een algemeen systeem diagnostische uitvoeren selecteren. De tests omvatten interactieve porties luidspreker, beeldscherm en andere problemen op te sporen. De Lijst van de resultaten van de status van elk apparaat in een savable en afdrukbaar formaat, en de tool biedt een één-klik link naar de Windows Device Manager, van waaruit u stuurprogramma's kunt bijwerken en het uitvoeren van verdere acties het oplossen van problemen.

PC Health Monitor

De Toshiba PC Health monitor, ook in de map "Utilities", biedt real-time status van uw batterij, een ventilator en een harde schijf. Vanuit de gezondheid beeldscherm, kunt u op een pictogram voor meer informatie over het onderwerp. U kunt ook de instellingen aanpassen van de individuele dialoog onderwerp schermen, met inbegrip van items zoals het inschakelen van harde schijf bescherming, die uw harde schijf head pauzeert om schade te voorkomen wanneer er beweging wordt gedetecteerd, en het aanpassen van energie-instellingen om het batterijverbruik te verbeteren. U kunt ook de diagnostiek van de temperatuur en de ventilator van de computer uit te voeren.

online tools

Toshiba biedt een uitgebreide ondersteuning website voor het verleden en de huidige laptop modellen. Bezoek de website van Toshiba en klik op het tabblad "Support", klik vervolgens op "Product support" op de nieuwe pagina. Voer uw laptop model specifieke kenmerken en druk op "Go" om toegang te krijgen tot de items die beschikbaar zijn voor uw specifieke model. De meeste modellen bieden uitgebreide specificaties en online en afdrukbare gebruikershandleidingen, evenals productondersteuning kennisgevingen en downloads naar stuurprogramma's en andere software te updaten. Als uw model een handleiding niet laat zien, controleer dan de andere modellen in dezelfde serie, als gidsen van de gebruiker zijn vaak algemeen heel model types. De steun bulletins zijn het meest nuttig instrument om up-to-date op de werking van uw computer en potentiële problemen te houden.

Flash Cards

Toshiba flash-kaarten, ook wel hot key kaarten, voeg een visueel element en extra opties om uw functietoetsen. U kunt de flash-kaarten door de toets "Fn" voor een paar seconden op de meeste Toshiba laptops ingedrukt houdt. De kaarten zullen verschijnen aan de bovenkant of onderkant van het scherm, biedt u klikbare toegang tot functies zoals mute en de helderheid van het scherm aanpassen, schakelen het touchpad of Wi-Fi-adapter in- of uitschakelen en blokkeren van uw computer voor onmiddellijke wachtwoordbeveiliging. De "Stacked" kaart aan de rechterkant van de flash-kaarten zal openen meer opties, zoals Bluetooth-instellingen of de Toshiba ConfigFree tool, die uw netwerkapparatuur bewaakt. U kunt in de map "Utilities" toegang tot de flash card-instellingen.

Share This Post